Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για αδιαφορία του Δήμου, μιλούν και πάλι οι South devils

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
06 Οκτωβρίου 2022 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το δημοτικό γήπεδο της Λευκίμμης, εξυπηρετεί εκατοντάδες παιδιά που ασχολούνται με ποδόσφαιρο, στίβο, τένις, βόλεϊ παλιότερα, αλλά όπως όλα στο νησί έχει τα προβλήματά του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το δημοτικό γήπεδο της Λευκίμμης, εξυπηρετεί εκατοντάδες παιδιά που ασχολούνται με ποδόσφαιρο, στίβο, τένις, βόλεϊ παλιότερα, αλλά όπως όλα στο νησί έχει τα προβλήματά του. Το μεγάλο έργο που είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει είναι το ταρτάν και δρομολογείται, αν και πότε θα γίνει δεν ξέρουμε, ενώ διάφορες εργασίες στα αποδυτήρια, δεν μπορούν να περιμένουν. Η διοίκηση τη; ΑΕΛ βάζοντας πολλά χρήματα τα έχει «σουλουπώσει», αλλά όλο και κάτι χρειάζονται, με το Δήμο να είναι απών (όπως φαίνεται από τις ανακοινώσεις) και πάλι οι άνθρωποι της ομάδας να φτιάχνουν ελλείψεις που οφείλει ο Δήμος να τις κάνει. Οι φίλοι της ομάδας «South Devils», για μια ακόμη φορά (πιο ήπια τώρα) βγάζουν ανακοίνωση, αναφέρονται και πάλι στην αδιαφορία του Δήμου.

 

Η ανακοίνωση

Το ημερολόγιο έγραψε 04 Οκτωβρίου και από πλευράς Δήμου νότιας Κέρκυρας δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση στο στάδιο της Λευκίμμης έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ..!! Το αυτί τους δεν ιδρώνει κ από πάνω ειρωνεύονται κιόλας σε κατ' ιδίαν συναντήσεις..!!

Επειδή τα περιθώρια στένεψαν κατά πολύ και από ότι βλέπουμε δεν έχουν όρεξη τα παλικάρια του δήμου ν κάνουν κάτι, από ότι πληροφορηθήκαμε πριν λίγο οι άνθρωποι της Αθλητική Ένωση Λευκίμμης θα ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη για να γίνουν οι παρεμβάσεις στα αποδυτήρια της ομάδας και  των διαιτητών..!!

Επειδή όμως όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές μας ενδιαφέρει η συνολική εικόνα σε ότι περιβάλει την οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης και μέσα σε αυτό είναι και το τμήμα στίβου θα θέλαμε να ρωτήσουμε τι γίνεται με εκείνο το περίφημο ταρτάν; Αρχίζουν βροχές, σε λίγο θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα ποτέ το βλέπετε να γίνεται;  Πάμε για του χρόνου; Είσαστε άστα να πάνε...!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια