Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΜέΡΑ25: «Αποκομμένη η κυβέρνηση από την πραγματικότητα του Νοσοκομείου Κέρκυρας»

ΜέΡΑ25
06 Οκτωβρίου 2022 / 11:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας βρίσκεται προ πολλού στην εντατική, η οποία λειτουργεί χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 Κέρκυρας:

«Σιγά-σιγά σταματάει να λειτουργεί η καρδιά του και συμβαίνει αυτό, αλίμονο, τώρα που έφυγε ακόμα ένας … καρδιολόγος!

Στο ΜέΡΑ25, έχοντας ήδη κινητοποιηθεί με τον πιο υπεύθυνο τρόπο προ διμήνου, με αναφορά μας προς τον εισαγγελέα ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας και εφημέρευσης του ιατρικού προσωπικού στην καρδιολογική κλινική, προσπαθήσαμε εδώ και μέρες να αποφύγουμε τον πανικό, ενόψει της συνεχιζόμενης και προϊούσας κατάρρευσης του νοσοκομείου μας. Όμως, η παρέμβαση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Γκίκα δεν μας βοηθά.

Οι κατηγορίες του κ. Γκίκα προς τους παραιτούμενους γιατρούς (!!!), σε συνδυασμό με τα πεπραγμένα του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, προδίδουν ότι το κυβερνητικό κλιμάκιο είναι προσβεβλημένο από σύνδρομο εγκλεισμού στο Westminster (Westminster bubble). Κλειστός θύλακας αποφάσεων αποκομμένος από την πραγματικότητα. Κάτι το ιδιαίτερα δυσοίωνο για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Σοβούσης της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης στο νησί μας, παραμένουμε διαθέσιμες και διαθέσιμοι προς συζήτηση γόνιμων προτάσεων για το μέλλον, πάνω στο αδιαίρετο τρίπτυχο υγιείς πολίτες- υγιείς εργαζόμενοι υγείας –υγιής κοινωνία.

Οργανώσεις Κέρκυρας ΜέΡΑ25»