Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συζήτησαν τα προβλήματα του χώρου η ΕΠΣΚ με την κα Μπαλού

ΕΠΣΚ
01 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στο νησί μας συζήτησε η ΕΠΣΚ με αντιπροσωπεία της ΛΑΣΥ στο Περιφερειακό συμβούλιο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στο νησί μας συζήτησε η ΕΠΣΚ με αντιπροσωπεία της ΛΑΣΥ στο Περιφερειακό συμβούλιο. Ιδιαίτερα η στασιμότητα ή καλύτερα η οπισθοδρόμηση αθλητικών έργων που θα έπρεπε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν να έχουν ολοκληρωθεί (γήπεδα Αχαράβης, Κοντοκαλιού, Αγ. Νικολάου) έπεσαν στο τραπέζι, όπως και άλλα που όφειλε η Περιφέρεια να είχε λύσει. Όλα αυτά όπως δεσμεύτηκε η κα Μπαλού θα τα μεταφέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μήπως και αυτός ο τόπος δει καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε απλές αλλά αναγκαίες παρεμβάσεις:   

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Την Τετάρτη 31.08.2022 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, του Προεδρείου της Ε.Ε. και αντιπροσωπεία της Λ.Α.Σ.Υ. στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Εκ μέρους της Λ.Α.Σ.Υ. παραβρέθηκε  η επικεφαλής της παράταξης κα Αλεξάνδρα Μπαλού και ο κος  Νίκος Πέρρος ήταν μια ουσιώδης  και εποικοδομητική συζήτηση. Καταθέσαμε  υπόμνημα στην κα Μπαλού και την ενημερώσαμε για όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κυρίαρχα θέματα στη συζήτηση ήταν:

  • η τραγική κατάσταση των αγωνιστικών εγκαταστάσεων
  • η αγορά απινιδωτών που δεσμεύτηκε η Περιφέρεια ότι θα προσφέρει και ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί

αναλύσαμε λεπτομερώς τα προβλήματα των γηπέδων: Θιναλίου, Κοντοκαλίου που έχει ξηλωθεί ο τάπητας και αναμένουμε την τοποθέτηση νέου  καθώς επίσης και για το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας». ο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Η κα. Μπαλού δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα παραπάνω προβλήματα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ευχαριστούμε την κα Μπαλού για αυτή την επίσκεψη και υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φορείς και τα κόμματα και τις αυτοδιοικητικές αρχές Α και Β βαθμού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια