Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι και φορείς σε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Υποδομών

Κώστας Καραμανλής
28 Ιουνίου 2022 / 09:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο νησί βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώτος σταθμός του Υπουργού ήταν στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις Αλυκές, όπου προεδρεύει σε σύσκεψη με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού. Στη σύσκεψη αναμένεται να τεθούν από πλευράς των φορέων όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του Υπουργείου του.

Στη σύσκεψη συμμετέχει ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, από την πλευρά της Περιφέρειας η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα και οι αντιπεριφερειάρχες Ζορμπάς, Ορφανουδάκης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Μουζακίτης.



Επίσης συμμετέχουν οι Δήμαρχοι  Βόρειας, Κεντρικής, Νότιας Κέρκυρας και ο Δήμαρχος Παξών, όπως και η αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλα Κόκκαλη. 

Από πλευράς φορέων, συμμετέχουν ο Γιώργος Χονδρογιάννης και Σπύρος Ζερβόπουλος του ΟΛΚΕ, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Σπάτουλας, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας Σπύρος Παντελιός


Στη συνέχεια το πρόγραμμα του Υπουργού προβλέπει επίσκεψη στο Δημαρχείο Κεντρικής Κέρκυρας και στο Μουσείο Καποδίστρια, συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ρεπορτάζ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ