Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνες Δημοτικών Σχολείων στη Νότια Κέρκυρα

ΤΕ ΣΕΓΑΣ
31 Μαΐου 2022 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ της Κέρκυρας όπως είχε προαναγγείλει θα διοργανώσει αγώνες στίβου και στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ της Κέρκυρας όπως είχε προαναγγείλει θα διοργανώσει αγώνες στίβου και στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα, για μαθητές Δημοτικών Σχολείων. Μπορεί να έγιναν στο ΕΑΚΚ την περασμένη εβδομάδα και η συμμετοχή 365 παιδιών από όλο το νησί έδειξε τη δίψα για το στίβο, αλλά εφ΄ όσον μεταφερθούν οι αγώνες αυτοί και στο Δήμο Νότιας και Βόρειας Κέρκυρας, θα φέρει ακόμη πιο κοντά τα παιδιά.

Αν σκεφτούμε ότι στα κορίτσια την περασμένη εβδομάδα στη γενική βαθμολογία πρώτευσε το 2ο Δημ. Σχολείο Λευκίμμης-Ριγγλάδες, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η προοπτικές υπάρχουν για να συνεχίσει η ύπαιθρος να δίνει μεγάλους αθλητές-τριες στο νησί.

Έτσι την Τετάρτη 1 Ιουνίου στο γήπεδο της Λευκίμμης (που δεν έχει ταρτάν, αλλά υποσχέθηκαν ότι θα φτιάξουν) θα έχουμε αγώνες για μαθητές-τριες Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στα 50μ., 1.000μ., μήκος και  Vortex και για μαθητές-τριες Γ΄και Δ΄ τάξης στα  50μ., 600μ. και  Vortex.

Οι αγώνες, είναι Συνδιοργάνωση ΤΕ ΣΕΓΑΣ και Δήμου Νότιας Κέρκυρας,   θα ξεκινήσουν στις 17.00 και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκίμμης, όπου είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να μπει ταρτάν, γιατί το έχει ανάγκη η νεολαία και είναι υποχρέωση της Πολιτείας να το κάνει.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια