Αγώνες Δημοτικών Σχολείων στη Νότια Κέρκυρα

Αγώνες Δημοτικών Σχολείων στη Νότια Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ της Κέρκυρας όπως είχε προαναγγείλει θα διοργανώσει αγώνες στίβου και στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα,

31
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ της Κέρκυρας όπως είχε προαναγγείλει θα διοργανώσει αγώνες στίβου και στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα, για μαθητές Δημοτικών Σχολείων. Μπορεί να έγιναν στο ΕΑΚΚ την περασμένη εβδομάδα και η συμμετοχή 365 παιδιών από όλο το νησί έδειξε τη δίψα για το στίβο, αλλά εφ΄ όσον μεταφερθούν οι αγώνες αυτοί και στο Δήμο Νότιας και Βόρειας Κέρκυρας, θα φέρει ακόμη πιο κοντά τα παιδιά.

Αν σκεφτούμε ότι στα κορίτσια την περασμένη εβδομάδα στη γενική βαθμολογία πρώτευσε το 2ο Δημ. Σχολείο Λευκίμμης-Ριγγλάδες, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η προοπτικές υπάρχουν για να συνεχίσει η ύπαιθρος να δίνει μεγάλους αθλητές-τριες στο νησί.

Έτσι την Τετάρτη 1 Ιουνίου στο γήπεδο της Λευκίμμης (που δεν έχει ταρτάν, αλλά υποσχέθηκαν ότι θα φτιάξουν) θα έχουμε αγώνες για μαθητές-τριες Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στα 50μ., 1.000μ., μήκος και  Vortex και για μαθητές-τριες Γ΄και Δ΄ τάξης στα  50μ., 600μ. και  Vortex.

Οι αγώνες, είναι Συνδιοργάνωση ΤΕ ΣΕΓΑΣ και Δήμου Νότιας Κέρκυρας,   θα ξεκινήσουν στις 17.00 και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκίμμης, όπου είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να μπει ταρτάν, γιατί το έχει ανάγκη η νεολαία και είναι υποχρέωση της Πολιτείας να το κάνει.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ