Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπληκτικές επιτυχίες των αθλητών-τριων στίβου της Κέρκυρας, αλλά…

ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας
11 Ιουλίου 2024 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) εξέδωσε ανακοίνωση/ενημέρωση για επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του στίβου που είναι εντυπωσιακές για ένα νομό με τους 100.000 κατοίκους,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) εξέδωσε ανακοίνωση/ενημέρωση για επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του στίβου που είναι εντυπωσιακές για ένα νομό με τους 100.000 κατοίκους, τα τοποθετεί δε πέραν του ορίου της λογικής αν σκεφτεί κανείς ότι προπονούνται σε ΑΘΛΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ΕΑΚΚ στο στάδιο, όλοι ξέρουμε ότι ήλθε ο Αυγενάκης, υποσχέθηκε και κορόιδεψε, όλοι ξέρουμε τι έχουν τάξει, τι ΔΕΝ έχει γίνει, ενώ οι συσκέψεις που μας ενημερώνουν ότι γίνονται για το ΕΑΚΚ, ως σήμερα δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. Η κατακραυγή, ο αγώνας των αθλητών, προπονητών, συλλόγων του στίβου και του κόσμου, τα πανό, είναι μαχαίρι στην καρδιά για την κατάντια που έχει το ΕΑΚΚ και οι υπεύθυνοι που έχουν όνομα και επώνυμο δεν μπορούν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δώστε λύσεις τώρα ή πηγαίνετε σπίτι σας, βαρέθηκε ο κόσμος το παραμύθι και την ανικανότητά σας.

Ο στίβος στην Κέρκυρα είναι μακράν το κορυφαίο άθλημα και πρέπει να διαφυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού, λύστε άμεσα το πρόβλημά του, από πολιτικές υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Δείτε στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ τι έχουν πετύχει ως τώρα τα παιδιά που τιμούν το νησί μας και τη χώρα σαν μέλη των Εθνικών μας ομάδων.

 

Δελτίο Τύπου – Ενημέρωση ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας

 

Εκπληκτικές επιτυχίες των αθλητών-τριων στίβου της Κέρκυρας

4 Αθλητές & Αθλήτριες στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κ.18

3 στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα

3 στην Εθνική Ομάδα Κ18

8 στους επίλεκτους (Προεθνική Ομάδα Κ16)

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας συγχαίρει θερμά τους αθλητές-ιες Ζάραγκα Μελίνα, Πρίφτη Πέτρο, Κουλούρη Αρσένη και Λιτσαρδόπουλο Χριστόφορο που θα αγωνισθούν με την Εθνική Ομάδα στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κ18. Να ενημερώσουμε ότι τα όρια συμμετοχής πέτυχαν και η Πηγή Λουκία και η Μήρτσιου Αριάδνη που δεν θα αγωνισθούν για ιδιαίτερους λόγους.

 Επίσης η Πηγή Λουκία, η Μήτση Ελεονόρα και ο Μουχλιανίτης Ορέστης θα αγωνισθούν με την Εθνική Ομάδα στην Διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος.

 Σημειώνεται επίσης ότι η Μελίνα Ζάραγκα, ο Πέτρος Πρίφτης και ο Αρσένης Κουλούρης θα αγωνισθούν με την Εθνική Ομάδα στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα και η Μελίνα Ζάραγκα θα αγωνισθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην ανώτερη κατηγορία Κ20.

 Οι αθλητές-ιες στίβου ταλαιπωρούνται καθημερινά και υποφέρουν με άθλιες συνθήκες που αντί να τους βοηθούν οι υπεύθυνοι του Σταδίου, τους τιμωρούν με συρματοφράξεις, λουκέτα, χωρίς νερό, κυλικείο και γραφεία σε ένα μεθοδευμένα σφραγισμένο Στάδιο, που 16 μήνες δεν έχουν κάνει τίποτε για την αποκατάσταση του.

 Αυτά τα παιδιά όμως, που μέχρι τώρα έχουν την Πολιτεία και τους θεσμικούς διορισμένους εκπροσώπους απέναντι τους, έχουν συμμάχους την ψυχή τους, την αγάπη τους, το πάθος τους, τους προπονητές τους , τις οικογένειές τους και τον δικό τους κοινωνικό Θεό για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

 Είναι αυτά τα παιδιά που με υψηλά ιδανικά δοξάζουν την Πατρίδα μας και αποτελούν παράδειγμα για την εκτροχιασμένη κοινωνία μας και γίνονται αιτία να αναρτηθεί η Ελληνική Σημαία και να ανακρουσθεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος.

 Η ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας εύχεται και ελπίζει ότι ο σημερινός αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ.Βρούτσης που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά γενική ομολογία, είναι ο καλύτερος Υπουργός για τον αθλητισμό που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Τρεπεκλή, που από την πρώτη στιγμή επέδειξε τον ενδιαφέρον του, την αναγνώριση και την εκτίμησή του στις προσπάθειές μας να επιλύσουν τα προβλήματα του Σταδίου, το Στέγαστρο, το ταρτάν, τον χλοοτάπητα, την αποκατάσταση των φθορών και των ζημιών των αποδυτηρίων και των αιθουσών εκγύμνασης και την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

Οι επιτυχίες του παρόντος και οι μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος είναι βέβαιο ότι θα αναγνωρισθούν και θα εκτιμηθούν με πράξεις για την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων με την συνεργασία του Υπουργείου Αθλητισμού και της Περιφ. Ιονίων Νήσων.

 

Τα τέσσερα παιδιά που θα αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό στη Σλοβακία 18 με 21 Ιουλίου με τον Ομοσπονδιακό προπονητή τους Παύλο Σκορδίλη ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια