Αυλωνίτης: Αδιαφορεί η Κυβέρνηση για την ταλαιπωρία πολιτών από το κλείσιμο της Alpha στην Αχαράβη

Αυλωνίτης: Αδιαφορεί η Κυβέρνηση για την ταλαιπωρία πολιτών από το κλείσιμο της Alpha στην Αχαράβη

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στην Αχαράβη & την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες:

12
Απριλίου / 2022

Επιβεβαιωνόμαστε περίτρανα, όταν πριν από δύο μήνες χαρακτηρίζαμε "μνημείο αδιαφορίας" την απάντηση που είχε λάβει ο βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης από τον Υπ. Οικονομικών, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στην Αχαράβη και την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες.
 
Είχαμε επισημάνει ότι η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν γνωρίζει την πραγματικότητα της ελληνικής υπαίθρου και τις δυσκολίες που έχουν οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας στη χρήση νέων τεχνολογιών. Ο δε, εντεταλμένος σύμβουλος της ALPHA BANK, αφού ξεκάθαρα απάντησε στον βουλευτή ότι η διατήρηση του εν λόγω υποκαταστήματος είναι ασύμφορη, υποστήριξε ότι  τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών και τα εργαλεία ψηφιακής τραπεζικής διασφαλίζουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις τραπεζικές υπηρεσίες.
 
Σήμερα έρχεται η επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, η οποία αποκαλύπτει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Από τα δύο μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που υπήρχαν στην Αχαράβη, έχει απομείνει το ένα κι αυτό -ευρισκόμενο σε τραγική κατάσταση- δεν λειτουργεί!!! 
 
Η ελληνική περιφέρεια απαξιώνεται καθημερινά και ποικιλοτρόπως από την κυβέρνηση, η οποία ουδέν πράττει για την εξυπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών, δήλωσε ο βουλευτής Αλ. Αυλωνίτης, ο οποίος προτίθεται να επανέλθει στο θέμα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις προκειμένου να επανεξεταστεί η φυσική παρουσία της ALPHA BANK στην Αχαράβη και σε κάθε περίπτωση να εγκατασταθούν δύο σύγχρονα και πλήρως λειτουργικά ΑΤΜ, ώστε να μπορούν οι συναλλασσόμενοι, κάτοικοι και επισκέπτες της Β. Κέρκυρας, να εξυπηρετούνται.