Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πάλεψαν, αλλά έχασαν στη Λάρισα οι μικτές της ΕΠΣΚ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
17 Μαρτίου 2022 / 17:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ. Η προσπάθεια των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ (Κ15 και Κ17) για να μπουν στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος και να περάσουν στην επόμενη φάση, συνεχίστηκε στη Λάρισα.

ΛΑΡΙΣΑ. Η προσπάθεια των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ (Κ15 και Κ17) για να μπουν στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος και να περάσουν στην επόμενη φάση, συνεχίστηκε στη Λάρισα. Εκεί έπαιξαν την Πέμπτη 17/3/2022 με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Λάρισας, αλλά δυστυχώς έχασαν και οι δυο, όχι όμως και τις ελπίδες για πρόκριση.

Οι αγώνες έγιναν στο AEL FC ARENA, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο (ιδιοκτησίας Πηλαδάκη), που οι μικροί Κερκυραίοι ποδοσφαιριστές εντυπωσιάστηκαν με το που μπήκαν στο γήπεδο. Είχαν να αντιμετωπίσουν έναν αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα που δεν έχουν συνηθίσει και αυτό σίγουρα παίζει το ρόλο του σε ένα ματς τελικό και για τις δυο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι μικροί Κ-15 (παίδες) έχασαν 5-2 (τα γκολ της Κέρκυρας και τα δύο ο Μακρής), αλλά το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς, με λίγη τύχη θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Είναι χαρακτηριστικό  ότι στο 2-1 είχαμε δοκάρι και στην κόντρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ γενικά χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες που αν τις αξιοποιούσαμε θα ήταν διαφορετικά όλα.

Στους νέους Κ17, έγινε μεγάλη μάχη, η Λάρισα σκόραρε και νίκησε 1-0, σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο και  το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Κρίθηκε σε μια φάση, θα μπορούσε να ήταν και υπέρ μας.

 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής των μικτών ομάδων κ. Ν. Χρυσικόπουλος, αμέσως μετά τα ματς, μίλησε μαζί μας και μας είπε ότι…  «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Και από τις δυο ομάδες, που έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν, πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Θέλω να τους συγχαρώ, όπως και τους προπονητές και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος».

Μετά τα αποτελέσματα αυτά η Λάρισα στην Κ17, έφτασε τους 10 βαθμούς, πέρασε την Κέρκυρα που έμεινε στους 8 βαθμούς, αλλά το ίδιο έγινε και στην Κ15, Η Κέρκυρα έμεινε  στους 9 βαθμούς και η Λάρισα έφτασε τους 11.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια