Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κ15 της ΕΠΣΚ 7-1 την Άρτα, έμειναν στο 0-0 οι Κ17

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣ
30 Μαρτίου 2022 / 18:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Ολύμπου οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας, παίδων και νέων, αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Άρτας, στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Ολύμπου οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας, παίδων και νέων, αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Άρτας, στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπήρχε μόνο από την πλευρά της Κέρκυρας, αφού και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη με στόχο να κατακτήσουν την 2η θέση που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση, σε συνδυασμό βέβαια και με τα άλλα αποτελέσματα.

Στην κατηγορία των παίδων (Κ15)  οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας σκόρπισαν κυριολεκτικά τους αντιπάλους, νίκησαν με το εντυπωσιακό 7-1, σε ένα ματς που δεν χωράει κριτικής.  Ο Αράθυμος άνοιξε το σκορ στο 5΄ για την Κέρκυρα, αλλά στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε ο Μαρκόπουλος για την Άρτα, όμως Ο Αράθυμος στο 14΄ έκανε το 2-1 και στη συνέχεια, ο Κατωμέρης στο 29΄, ο Παπάς στο  31΄και ο Αράθυμος στο 34΄ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-1. Στην επανάληψη ο  Γεωργούλας στο 65΄ και ο Κατσιαφάς στο 72΄ έκαναν το τελικό 7-1. Δυστυχώς όμως για τα παιδιά, έμειναν εκτός της επόμενης φάσης για ένα βαθμό.

Στους νέους (Κ17) οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Η Κέρκυρα που δεν απειλήθηκε καθόλου,  πίεσε, αλλά χωρίς να μπορέσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, παρ΄ όλα αυτά όμως πέρασε η ομάδα στην επόμενη φάση.   


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια