Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάνε στη Λάρισα για πρόκριση οι μικτές της ΕΠΣΚ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
15 Μαρτίου 2022 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τις μικτές ομάδες Παίδων (Κ15) και Νέων (Κ17) της Λάρισας θα αγωνιστούν οι αντίστοιχες της Κέρκυρας την Πέμπτη 17/3.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τις μικτές ομάδες Παίδων (Κ15) και Νέων (Κ17) της Λάρισας θα αγωνιστούν οι αντίστοιχες της Κέρκυρας την Πέμπτη 17/3. Είναι δυο ματς που μπορεί να κλειδώσουν την πρόκριση των ομάδων της ΕΠΣΚ, αν είναι νικηφόροι, αφού η κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων θα είναι δεδομένοι. Ήδη στη 2η θέση και στις δυο κατηγορίες, η Κέρκυρα και θέλει τουλάχιστον να μείνει εκεί.  

Τα δυο παιγνίδια είναι δύσκολα, αφού και η Λάρισα κυνηγάει την πρόκρισή της.

Η ΕΠΣΚ με πρόσκληση ενημέρωσε για την αποστολή και την παρακάτω πρόσκληση:

«Προσκαλούνται οι παρακάτω ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των σωματείων της δύναμής μας οι οποίοι επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην αποστολή της Μικτής ομάδας Κ15 ΚΑΙ Κ17 της Ένωσής  μας στον αγώνα της Πέμπτης 17.03.2022 με την αντίστοιχη ΕΠΣ Λάρισας  να παραβρίσκονται την Τετάρτη 16.03.2022 στο Λιμάνι  στα εκδοτήρια  και ώρα 11.15.

Παίδες Κ-15 (προπονητής είναι ο Α. Λούβρος): Νίκος Κάνταρος,  Χρήστος Κάνταρος, Δημήτρης Τσενεμπής, Λουίζος Κατωμέρης, Ιάσωνας Καποδίστριας, Κωνσταντίνος Κούδας, Κρίστο Παππάς, Κωνσταντίνος Βλασερός, Σταμάτης Ξάνθος, Σπύρος Αράθυμος, Βαγγέλης Μακρής, Νώντας Μπαλλός, Αλέξανδρος Κατσιάφας, Λευτέρης Τόμπρος, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Μάριος Κρητικός, Άγγελος Γεωργούλας, Στέφανος Κοντάλιπος, Γκούσης Σπύρος, Αϊντάι Κλέβις.

Νέοι (προπονητής είναι ο Σπύρος Αλαμάνος): Γιώργος Σαμοΐλης, Δημήτρης Τσενεμπής, Φιάλμπι Λέσι, Σπύρος Βραδής, Κωνσταντίνος Μαρίτσας, Σωκράτης  Παλαιοχώρης, Λέανδρος Τόμπρος, Γιώργος Μπουρδούβαλης, Άγγελος Κρητικός, Σπύρος Τσιάβος, Άγγελος Κρητικός, Γεράσιμος Βαγγαλάτης, Βασίλης Μέξας, Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, Άλγκερ Βρεκάι, Σπύρος Ψαρράς, Γιώργος Βρυώνης, Χριστόφορος Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Βεδουράς, Παναγιώτης Κοσκινάς, Νίκος Γαούτσης».

 

Βαθμολογία  Κ17

ΕΠΣ Άρτας                               9

ΕΠΣ Κέρκυρας                         8

ΕΠΣ Λάρισας                           7

ΕΠΣ Θεσπρωτίας                     4

ΕΠΣ Τρικάλων                          4

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας       3

ΕΠΣ Ηπείρου                           1

*τρία ματς έχουν Πρέβεζα, Γιάννενα  

 

Βαθμολογία  Κ15

ΕΠΣ Τρικάλων                          9

ΕΠΣ Κέρκυρας                         9

ΕΠΣ Λάρισας                           8

ΕΠΣ Ηπείρου                           4

ΕΠΣ Θεσπρωτίας                     4

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας       3

ΕΠΣ Άρτας                               0

*τρία ματς έχουν Πρέβεζα, Γιάννενα  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια