Το Viking Star άνοιξε την κρουαζιέρα στην Κέρκυρα για το 2022

Το Viking Star άνοιξε την κρουαζιέρα στην Κέρκυρα για το 2022

Με το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας ταξιδεύουν 500 επισκέπτες

12
Μαρτίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την εκκίνηση της κρουαζιέρας για το 2022 στην Κέρκυρα έδωσε η άφιξη του Viking Star σήμερα το πρωί. Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι της Κέρκυρας στις 8 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που περιήθηκαν στα καντούνια της παλιάς Πόλης αποτελούν τους πρώτους τουρίστες της Κέρκυρας για φέτος.
ΦΩΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΥΛΗΣ

Ειδικότερα, με το κρουαζιερόπλοιο, δυναμικότητας 930 επισκεπτών, ταξιδεύουν συνολικά 500 επιβάτες, όπως δήλωσε στην "Ε" ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος. Πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο μικρού τύπου, με έτος κατασκευής το 2015. Το επόμενο κρουαζιερόπλοιο στο νησί των Φαιάκων αναμένεται την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Το 2022 πάντως αναμένεται να είναι χρονιά ρεκόρ για την κρουαζιέρα στην Κέρκυρα.

489 κρουαζιερόπλοια το 2022

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κρουαζιέρας του ΟΛΚΕ, για το 2022 αναμένονται συνολικά 489 κρουαζιερόπλοια, ωστόσο επειδή καταρτίζεται κατόπιν αναγγελιών των πλοίων μπορεί να υπόκειται σε αλλαγές κατά την διάρκεια της περιόδου. Σημειώνεται ότι η λήξη της κρουαζιέρας στην Κέρκυρα θα σημάνει στις 21 Νοεμβρίου με το AIDAblu.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ