Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκίκας: Ομαλοποιείται η κατάσταση στο ΙΕΚ Τουρισμού

ΓΚΙΚΑΣ
19 Ιανουαρίου 2022 / 16:28

Όλα τα ανοικτά ζητήματα, ένα - ένα, ρυθμίζονται και μπαίνει μια τάξη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προς ομαλοποίηση βαίνει η κατάσταση στο ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, όπως ενημερώνει ο βουλευτής ΝΔ Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας. Στο μεταξύ έχουν προηγηθεί ερωτήσεις στη Βουλή για τα προβλήματα της εκπαιδευτικής δομής, ενώ λύσεις ζητούν οι σπουδαστές με επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλαν στον Υπουργό Τουρισμού Β.Κικίλια.

Όπως επισημαίνει ο κ.Γκίκας, με την σημαντική συμβολή του Προέδρου της ΠΥΤ Κώστα Τσουμάνη και την έλευση από την Θεσσαλονίκη του πολύ έμπειρου στελέχους του Υπουργείου Τουρισμού και καθηγητού Θανάση Αγριόπουλου, όλα τα ανοικτά ζητήματα, ένα - ένα, ρυθμίζονται και μπαίνει μια τάξη.

"Αυτό αποκόμισα κατά την επίσκεψή μου στο ΙΕΚ Τουρισμού λίγο πριν αναχωρήσω για την Αθήνα. Οι εγκρίσεις για την προμήθεια των υλικών δρομολογήθηκαν, οι συμβάσεις για την καθαριότητα επίσης, ενώ η θέση ΠΕ Πληροφορικής, η οποία δεν καλύφθηκε, επαναπροκηρύσσεται. Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, με πνεύμα συνεργασίας, για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής. Σε ότι με αφορά και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Τουρισμού, αυτό θα το επιδιώξω".