Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης: Βολές σε Υδραίου, Τρεπεκλή, Νεράντζη για τον δημοτικό δρόμο που επιχειρεί να κλείσει η IKOS

ΚΑΛΟΥΔΗΣ
10 Ιανουαρίου 2022 / 14:43

Χτες εξεγέρθηκαν πάλι οι κάτοικοι όταν το IKOS άρχισε να καλύπτει τη σούδα για να εξαλείψει σταδιακά τα ίχνη του δημοτικού δρόμου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον δρόμο προς τη θάλασσα (Club Med) επιχειρεί να κλείσει το Ikos, καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Κ.Κέρκυρας Γιώργος Καλούδης διερωτώμενος τι κάνουν οι παρατάξεις που δεν ήθελαν γη αλλά χρήμα για τη κατοχύρωση του δημοτικού δρόμου.

Σε σχετική ερώτηση προς την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, τον  Επικεφαλής της Παράταξης «Κέρκυρα να ζείς» Γ. Τρεπεκλή κα τον Επικεφαλής της Παράταξης  «Κέρκυρα ψηλά» κ. Σπ. Νεράντζη επισημαίνει:
 
  «Χτες Κυριακή 9 Γενάρη 2021 το IKOS επιχείρησε για 2η φορά σε 15 ημέρες και επενέβη επί του αμαξιτού δημοτικού δρόμου που οδηγεί από (στάση Μαγγιώρου) τον κεντρικό δρόμο Κέρκυρας-Ύψου-Κασσιώπης προς τη θάλασσα διά μέσου του Club Med και υπάρχει ανέκαθεν ως αμαξιτός.
  
Η Παράταξή μας δια του συμβούλου μας κ. Τηλέμαχου Βασιλάκη πρις από 15 ημέρες κάλεσε και την αστυνομία μετά από διαμαρτυρία των κατοίκων.  Χτες εξεγέρθηκαν πάλι οι κάτοικοι όταν το IKOS άρχισε να καλύπτει τη σούδα για να εξαλείψει σταδιακά τα ίχνη του δημοτικού δρόμου.


   
Εσείς και οι παρατάξεις σας ψηφίσατε να μην πάρουμε τα 75 στρέμματα γης που πρόβλεπε ο νόμος προκειμένου να κτίσει πολλαπλάσια τετραγωνικά η θυγατρική της Goldman Sachs αλλά χρήματα.
 
Ερωτάσθε εσείς που ψηφίσατε τη χαριστική παροχή και σχηματίσατε πλειοψηφία στη θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

 1) Έχετε κατοχυρώσει τον δημοτικό δρόμο ως υφίσταται ανέκαθεν με αγωγή κτηματολογίου;

  2) Θα καταθέσατε μήνυση για αυτοδικία σε βάρος της IKOS και κατά παντός άμεσου συνεργού και ηθικού αυτουργού;

  3) Σας ενδιαφέρει η οικολογική καταστροφή που συντελείται ;