Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης - Μπούκας: Παρακμιακή κατάσταση η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη

ΚΑΛΟΥΔΗΣ
25 Φεβρουαρίου 2022 / 09:16

Είναι μία σκόπιμη κυβερνητική επιλογή για να μην γίνει μία συζήτηση ουσίας και να μην ενημερωθεί ο κερκυραϊκός λαός

ΚΕΡΚΥΡΑ. "Δεν νομιμοποιούμε πολιτικά  με τη παρουσία μας την υποβάθμιση και υποτίμηση του Δημοτικού Συμβουλίου  Κερκυραίων και του λαού με τηλεδιασκέψεις  αντί για συνεδριάσεις", τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καλούδης και Χρυσόστομος Μπούκας με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. 


Η ανακοίνωση 

Είχαμε έγκαιρα, ενημερώσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δια του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχου Βασιλάκη,ότι δεν πρόκειται να ξαναπαραστούμε σε συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη οι οποίες επιβάλλονταν μόνον στις σκληρές περιόδους του LockDown.

Σήμερα, μετά από δύο μήνες αδράνειας του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν πλεονάζουν τα γενικά θέματα (ακρίβεια,αγροτικό, έλλειμα δημοκρατίαςκ.α. ) αλλά και τα τοπικά (στελέχωση του Νοσοκομέιου με υγιειονομικό προσωπικό, άθλια κατάσταση των δρόμων, έλλειψη πόσιμου νερού, κατάσταση με τα απορρίμματα, άθλιες αθλητικές εγκαταστάσεις, μέτρα προστασίας της παλιάς Πόλης και άλλα πολλά)που έχρηζαν και χρήζουν άμεσης συζήτησης η συγκυβέρνηση του Δήμου των κ.κ. Υδραίου και Νεράντζη καλεί συνεδρίαση για την έγκριση του προυπολογισμού όχι ζωντανή αλλά με ….τηλεδιάσκεψη την ώρα που …έχουν ανοίξει τα γήπεδα, τα νυχτερινά κέντρα, τα μπαρ, την ώρα που ο κόσμος συνωστίζεται στα λεωφορεία … ! ! !

Είναι μία σκόπιμη κυβερνητική επιλογή για να μην γίνει μία συζήτηση ουσίας και να μην ενημερωθεί ο κερκυραικός λαός.Πρόκειται για συνειδητή υποβάθμιση και υποτίμηση του πλέον αντιπροσωπευτικού οργάνου του Λαού της Κέρκυρας και επέκεινα του ίδιου του λαού και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε με τη συμμετοχή μας αυτή τη παρακμιακή κατάσταση.
 
Γιώργος Καλούδης                                          Χρυσόστομος Μπούκας
Επικ. ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Σπύρος Βλάχος
Μάχος   Βασιλάκης
Άντζυ  Καρδακάρη