Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης, Σαρλής, Τρεπεκλής ζητούν δημοτικό συμβούλιο για τα κυκλοφοριακά μέτρα

Καλούδης
23 Ιουλίου 2023 / 20:08
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Δευτέρα 24/07 αιτήθηκαν οι παρατάξεις  «Κέρκυρα να ζείς», «Πρώτα η Κέρκυρα» και «Κερκυραϊκή Αναγέννηση» ώστε να συζητηθούν τα κυκλοφοριακά μέτρα που ανακοίνωσε η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

 Οι Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  «Κέρκυρα Να ζείς –Επικεφ. Γιάννης Τρεπεκλής, Πρώτα η Κέρκυρα-Επικεφ. Γιώργος Καλούδης και Κερκυραική Αναγέννηση- Επικεφ. Χρύσανθος Σαρλής»

Σας ζητάμε να συγκαλέσετε άμεσα κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.30 στον συνεδριακή αίθουσα της Συνόδου Κορυφής 1994 -ιδιοκτησίας Δήμου Κερκυραίων στη  Παλαιόπολη ή Μον Ρεπό με μόνον θέμα:

 

« Συζήτηση και λήψη απόφασης ακύρωσης της απόφασης της Δημάρχου κ. Υδραίου η οποία αυθαίρετα και  παράνομα χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επιβλαβείς για τους μόνιμους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Πόλης μας.»

 

ΟΙ   ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

 

Κέρκυρα Να ζείς                        Πρώτα η Κέρκυρα              Κερκυραική Αναγέννηση  

Επ. Γιάννης Τρεπεκλής,        Επ  Γιώργος Καλούδης          Επ. Χρύσανθος Σαρλής»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.