Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala στο Angsana για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας

gala
14 Δεκεμβρίου 2021 / 17:14

Αυτά τα Χριστούγεννα ας μοιράσουμε αγάπη και βοήθεια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση πραγματοποιείται στο Angsana με θέμα: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala.  Με το πνεύμα των ημερών ως σύμμαχoς, η Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος διοργανώνει αυτό το φιλανθρωπικό Gala δείπνο με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες του Νομού Κερκύρας έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε την τοπική κοινωνία. Τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων έχουν αποδείξει πως η ζωή μπορεί να αλλάξει πραγματικά από την μία στιγμή στην άλλη και ότι δεν πρέπει να γυρνάμε την πλάτη όταν έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε την βοήθειά μας, γιατί μπορεί αύριο να την χρειαστούμε εμείς!

Το μότο των Γιατρών του Κόσμου "όπου υπάρχουν άνθρωποι" αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία της προσφοράς, της συλλογικότητας και της ανιδιοτελούς αγάπης.

Για αυτό τον λόγο, στις 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:00, πραγματοποιείται εκδήλωση στο ξενοδοχείο Angsana, σε μία πανέμορφη βραδιά πασπαλισμένη με αγάπη, ομόνοια και χαρά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον εθελοντισμό και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στην ομάδα των Γιατρών του Κόσμου για το φιλανθρωπικό τους έργο. Οποιος θέλει να γίνει αρωγός στην προσπάθεια αυτή μπορεί να κλείσει θέση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στo τηλέφωνο, +306932907894