Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΥΠΕΣ: 150.000 ευρώ για το κτίριο του Λ.Σ. Οθωνών

ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
06 Δεκεμβρίου 2021 / 15:55

Το αίτημα για άμεση χρηματοδότηση ετέθη υπόψη του κ. Πέτσα στην πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα η Δήμαρχος Μ. Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο αίτημα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για την αποκατάσταση του κτηρίου του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών. Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των εργασιών αυτών με το ποσό των 150.000 ευρώ.
           
Το αίτημα για άμεση χρηματοδότηση ετέθη υπόψη του κ. Πέτσα στην πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα η Δήμαρχος Μ. Υδραίου και αφορά την αποκατάσταση των υποδομών του Λιμενικού Σταθμού που στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο στο οποίο σημειώθηκαν ζημιές λόγω της κακοκαιρίας.

Η κ. Υδραίου ευχαρίστησε επίσης τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη  για τη συνεργασία του με το ΥΠ.ΕΣ για το θέμα αυτό καθώς είχε γίνει δέκτης του συγκεκριμένου αιτήματος της Δημάρχου στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κέρκυρα.

Η Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση των Υπουργείων επισημαίνοντας ότι και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν τάχιστα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση των απαιτούμενων εργασιών.