Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε την μάχη με τον covid-19 o Βασίλης Μέξας

Βασίλης Μέξας
03 Δεκεμβρίου 2021 / 11:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 10ημερη μάχη στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας με τον covid-19 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών ο Βασίλης Μέξας, μέλος της διοίκησης της Θύελλας – Ολύμπου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 10ημερη μάχη στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας με τον covid-19 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών ο Βασίλης Μέξας μέλος της διοίκησης της Θύελλας – Ολύμπου. Ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ήταν δίπλα στην οικογένεια του Ολύμπου, βοηθώντας πολλές ώρες, ημέρες στην αναβάθμιση των υποδομών με προσωπική εργασία, με κάθε τρόπο. 

Ο 17χρονος υιός του Βασίλης (ίδιο όνομα) ξεκίνησε από την Ακαδημία του συλλόγου, έπαιξε με την φανέλα της Θύελλας και από πέρσι είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Ολύμπου. Όλη η οικογένεια του Οργανισμού που λέγεται Όλυμπος, οι ομάδες δηλαδή του Ολύμπου, της Θύελλας, των Ακαδημιών και των Παλαιμάχων συγκλονίστηκαν από το άγγελμα του θανάτου, ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός φίλος της ομάδας που δύσκολα θα ξεχαστεί για την προσφορά του.

Άμεσα εξεδόθη ανακοίνωση που αναφέρει:
 
Συγκλόνισε την οικογένεια του Ολύμπου (Όλυμπος, Θύελλα, Ακαδημία, Παλαίμαχοι), το άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Μέξα. Δυστυχώς το βράδυ της Πέμπτης ο covid-19 ήταν αιτία να χάσει τη ζωή του. Μια μεγάλη απώλεια ενός ανθρώπου ο οποίος τα τελευταία χρόνια στήριξε με κάθε τρόπο την ομάδα, με ατέλειωτες ώρες προσωπικής εργασίας για την βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο, ενός ανθρώπου που η αγάπη του για τον αθλητισμό και την νεολαία ήταν ξεχωριστή.

Μέλος του Δ.Σ. της Θύελλας, της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε ο γιος του Βασίλης και αποτελεί βασικό στέλεχος του Ολύμπου από την περσινή σεζόν. Ήταν ένας Κύριος με μεγάλη διάθεση για προσφορά, ένας αγωνιστής της ζωής που έφυγε πολύ ενωρίς.
Οι διοικήσεις Ολύμπου και Θύελλας αποφάσισαν:
  1. Να συλλυπηθεί την οικογένειά του
  2. Να παραστούν σύσσωμες στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να διαθέσουν συμβολικό χρηματικό ποσό στην «Μέλισσα» για την μνήμη του.
  4. Να ζητήσουν και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στα παιγνίδια του Ολύμπου, της Θύελλας και των ομάδων υποδομών.
 
Για τις διοικήσεις της οικογένειας του Ολύμπου  

Οι πρόεδροι
ΑΠΣ Όλυμπος                         ΑΠΣ Θύελλα
Δημοσθένης Σφήκας             Κώστας Στογιάννος
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια