Λοβέρδος, Πεταλωτής για τις αρχαιρεσίες στο Κιν. Αλλ. και την επιδίωξη μεγάλης συμμετοχής σ΄ αυτές

Λοβέρδος, Πεταλωτής για τις αρχαιρεσίες στο Κιν. Αλλ. και την επιδίωξη μεγάλης συμμετοχής σ΄ αυτές

Από την συγκέντρωση με τον Γ. Πεταλωτή, τη Δευτέρα το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο.

Υποψήφιος αρχηγός ο πρώτος, εκπρόσωπος της ομάδας που στηρίζει την υποψηφιότητα Παπανδρέου, ο δεύτερος, επισήμαναν την ανάγκη να αποτελέσει ξανά τον βασικό κορμό της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα, το ΠΑΣΟΚ.

29
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απέφυγαν να διασταυρώσουν τα προεκλογικά τους ξίφη, οι Λοβέρδος και Πεταλωτής, που απευθύνθηκαν σε κερκυραϊκό ακροατήριο ενόψει της εσωκομματικής κάλπης στο Κιν. Αλλ.

Υποψήφιος αρχηγός ο πρώτος, εκπρόσωπος της ομάδας που στηρίζει την υποψηφιότητα Παπανδρέου, ο δεύτερος, επισήμαναν την ανάγκη να αποτελέσει ξανά τον βασικό κορμό της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα, το ΠΑΣΟΚ. Και οι δυο στάθηκαν με φόντο τον πράσινο ήλιο, προβάλλοντας έτσι την ανάκτηση του πολιτικού brand μετά από τόσες προσπάθειες δημιουργίας νέου, τα τελευταία χρόνια.
«Δεν θέλουμε ένα μικρό ΚΙΝΑΛ, θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα το οποίο θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος.


Από την συγκέντρωση με ομιλητή τον Α. Λοβέρδο, την Κυριακή το βράδυ, στο Επιμελητήριο


Ο Γ. Πεταλωτής, τη Δευτέρα το βράδυ, επισήμανε την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις από 'κει που τις άφησε η κυβέρνηση Παπανδρέου, πριν από ακριβώς 10 χρόνια.

Οι δυο προεκλογικές εκδηλώσεις έγιναν κυρίως μπροστά σε κοινό πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο νησί. 

Με τις λειτουργίες του ανοικτού κόμματος, που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ στις διαδικασίες διαδοχής του Κ. Σημίτη από τον Γ. Παπανδρέου το 2004, οι δυο αλλά και οι άλλοι υποψήφιοι επικεφαλής του Κιν. Αλλ. προσδοκούν σε τέτοια συμμετοχή που εκτός της ανάδειξης προέδρου θα στείλει ηχηρά μηνύματα στις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Διαφορετικά τίθεται εν αμφιβόλω το ένστικτο αυτοσυντήρησης του κόμματος, όπως επισημαίνει χωρίς περιστροφές ο Α. Λοβέρδος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ