Προεπιλογή ποδοσφαιριστών στις Μικτές ομάδες.

Προεπιλογή ποδοσφαιριστών στις Μικτές ομάδες.

Η μικτή ομάδα της ΕΠΣΚ Κ17 που πήρε μέρος στους φετινούς Ιόνιους αγώνες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κατά καιρούς μέσα από τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ έχουν διακριθεί ποδοσφαιριστές που έφτασαν στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ή έφτασαν αν γίνουν επαγγελματίες.

25
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κατά καιρούς μέσα από τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ έχουν διακριθεί ποδοσφαιριστές που έφτασαν στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ή έφτασαν αν γίνουν επαγγελματίες. Η συμμετοχή σε αυτές βοηθάει αρκετά για το μέλλον κάποιων παιδιών που έχουν μεγάλες δυνατότητες. Έτσι και φέτος γίνεται το κάλεσμα για την πλαισίωση αυτών των ομάδων σε δυο ηλικιακές κατηγορίες, αφού αυτές θα αντιπροσωπεύσουν το νησί μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ενώσεων της ΕΠΟ.
  
Το δελτίο τύπου

Η Επιτροπή Μικτών ομάδων ξεκινά τη διαδικασία επιλογής των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις ομάδες μας. Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές με ελληνική υπηκοότητα και δυνατότητα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες.

Οι ηλικίες συμμετοχής είναι:
·         Κατηγορία K17: όσοι γεννήθηκαν τα έτη 2005-2006
·         Κατηγορία K15: όσοι γεννήθηκαν τα έτη 2007-2008

Οι προπονήσεις επιλογής θα πραγματοποιηθούν:

- Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 15.00-17.00 το απόγευμα στο γήπεδο ΝΥΜΦΩΝ.
- Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου  στο γήπεδο ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στις 15.00 -17.00 το απόγευμα  και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 15.00 -17.00 το απόγευμα στο γήπεδο ΠΕΤΡΙΤΗ.
- Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 15.00 -17.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ολύμπου.

Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων είναι  ο Χρυσικόπουλος Νικόλαος τηλέφωνο επικοινωνίας 6944799556, μέλη ο Βλαχόπουλος Φώτιος τηλέφωνο επικοινωνίας 6945941828 και ο Καλογεράς Κωνσταντίνος τηλέφωνο επικοινωνίας  6976997997.

Προπονητές των Μικτών ομάδων είναι οι κύριοι Τσικρικώνης Γεώργιος στο τμήμα της Κ15 και Αλαμάνος Σπυρίδων με συνεργάτη τον Λούβρο Αριστείδη στο τμήμα της Κ17.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές να προσέλθουν στη διαδικασία προεπιλογής έχοντας πλήρη αθλητική περιβολή και την κάρτα υγείας του αθλητή σε ισχύ.

Παρακαλούμε τους παράγοντες και τους προπονητές των σωματείων να εργαστούν για τον κοινό σκοπό μας, να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των επιλογών.

Σας επισημαίνουμε την ανάγκη στήριξης των Μικτών Ομάδων μας που αποτελούν τον καθρέπτη του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα διάκρισης και ανάδειξης  των ταλέντων μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ