Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση Ρουμπάτη - Ανδριώτη

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση Ρουμπάτη - Ανδριώτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων Μελίτα Ανδριώτη είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης

09
Νοεμβρίου / 2021

τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στο γραφείο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της Διοίκησης, κατά την συζήτηση δόθηκε έμφαση στην πρόταση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που έχουν υποβληθεί και την δέσμευση για ένταξη νέων έργων που οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έχουν ολοκληρώσει την σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών και εγκρίσεων σκοπιμότητας.

Εκτενής συζήτηση έγινε για την αντιμετώπιση της πανδημίας και συμμετοχή της Περιφέρειας σε δράσεις ενημέρωσης του πληθυσμού για τον εμβολιασμό.

Συνεχίζεται η επιχορήγηση που δίνεται από την Περιφέρεια στους επικουρικούς ιατρούς, τόσο στους υπηρετούντες όσο και για την προσέλκυση νέων ιατρών στις προκηρυγμένες θέσεις, αλλά και στις θέσεις που θα δρομολογηθούν το 2022 σε συνεργασία με τους Επιστημονικούς φορείς του Νοσοκομείου μας.

Συζητήθηκε στην επιχορήγηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να συμπεριληφθούν και οι ειδικευόμενοι ιατροί του Νοσοκομείου μας. Συζητήθηκε η αξιοποίηση των κτιρίων του Νοσοκομείου, με την ένταξη των σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδριώτη, δεσμεύθηκε για την στήριξη του Νοσοκομείου στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας. «Χάρηκα ιδιαίτερα για την συνάντηση με την κ. Ανδριώτη, την ευχαριστώ για την θετική της στάση και θεωρούμε βέβαιη την στήριξη της Περιφέρειας στο Νοσοκομείο μας» δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου.