Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Υποστράτηγος Μ.Κλούβας. Σύσκεψη στην ΠΕ με τον Κ.Ζορμπά (φωτό)

ΚΛΟΥΒΑΣ
25 Οκτωβρίου 2021 / 11:12

Το στρατιωτικό επιτελείο βρίσκεται για την επιθεώρηση των κρίσιμων υποδομών που επλήγησαν από το «σφοδρό χτύπημα» του «Μπάλλου»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, στην οποία συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζορμπάς και το κλιμάκιο των Μηχανικών των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον  Υποστράτηγο Μ.Κλούβα, διευθυντή του Μηχανικού στο ΓΕΕΘΑ και διευθυντή της ΜΟΜΚΑ, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί.



Το στρατιωτικό επιτελείο βρίσκεται για την επιθεώρηση των κρίσιμων υποδομών που επλήγησαν από το «σφοδρό χτύπημα» του «Μπάλλου» με σκοπό την συνδρομή του στρατού για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία.



Το κλιμάκιο αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει επιτόπιους ελέγχους,  ώστε εν συνεχεία να φθάσουν στην Κέρκυρα τα βαρέα μηχανήματα για τον καθαρισμό ποταμών και βασικών ρεμάτων που προξένησαν τις πλημμύρες.



Προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί στα τρία μεγάλα ρέματα του νησιού, δηλαδή της Μέσης Κέρκυρας που φθάνει ως τον Ποταμό, της Μεσογγής και της Καβαλάραινας.

Σημειώνεται ότι ο κ.Κλούβας έφθασε σήμερα στην Κέρκυρα, ενώ χθες το βράδυ υποδέχθηκαν το κλιμάκιο των Μηχανικών των Ενόπλων Δυνάμεων ο βουλευτής ΝΔ Στ.Γκίκας μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας Κ.Ζορμπά, Πολιτικής Προστασίας Ν.Μηλιώτη και Υποδομών και Τεχνικών Έργων Μ.Ορφανουδάκη, 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

 
Παρακαλείσθε, για οποιαδήποτε αναπαραγωγή αυτούσιου περιεχομένου παραγωγής της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, να κάνετε γραπτή ή προφορική αναφορά στην πηγή με ενεργό λινκ