Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρασκευή μεσημέρι το ραντεβού Κικίλια με τους φορείς για το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

ΙΕΚ Τουρισμού
14 Οκτωβρίου 2021 / 12:29
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή στις 12 το μ.μ. έχει οριστεί το ραντεβού του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τους τέσσερις φορείς της Κέρκυρας για την λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού.

Ειδικότερα στη συνάντηση θα λάβουν μέρος ο Πρόεδρος της ΟΕΤΚ Περικλής Κατασαρός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Σπύρος Χαλικιόπουλος και ο Πρόεδρος της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου Κώστας Μουζακίτης.

Σημειώνεται ότι οι φορείς είχαν παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα της διάσωσης του ΙΕΚ, λόγω της απογύμνωσής του από διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του και της συμβολής του σε εξειδικευμένα στελέχη.

Μάλιστα είχαν αποστείλει και κοινή επιστολή στον κ. Κικίλια εκθέτοντας τα σοβαρά προβλήματα και ζητώντας λύσεις μόνιμης στελέχωσης με προσωπικό. Μάλιστα το αίτημα των τουριστικών φορέων για συνάντηση μαζί τους μετέφερε στον κ. Κικίλια, ο βουλευτής ΝΔ Κέρκυρας, Στέφανος Γκίκας, το οποίο και έκανε αποδεκτό ο Υπουργός.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.