Παρασκευή μεσημέρι το ραντεβού Κικίλια με τους φορείς για το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

Παρασκευή μεσημέρι το ραντεβού Κικίλια με τους φορείς για το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή στις 12 το μ.μ. έχει οριστεί το ραντεβού του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τους τέσσερις φορείς της Κέρκυρας για την λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού.

14
Οκτωβρίου / 2021

Ειδικότερα στη συνάντηση θα λάβουν μέρος ο Πρόεδρος της ΟΕΤΚ Περικλής Κατασαρός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Σπύρος Χαλικιόπουλος και ο Πρόεδρος της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου Κώστας Μουζακίτης.

Σημειώνεται ότι οι φορείς είχαν παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα της διάσωσης του ΙΕΚ, λόγω της απογύμνωσής του από διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του και της συμβολής του σε εξειδικευμένα στελέχη.

Μάλιστα είχαν αποστείλει και κοινή επιστολή στον κ. Κικίλια εκθέτοντας τα σοβαρά προβλήματα και ζητώντας λύσεις μόνιμης στελέχωσης με προσωπικό. Μάλιστα το αίτημα των τουριστικών φορέων για συνάντηση μαζί τους μετέφερε στον κ. Κικίλια, ο βουλευτής ΝΔ Κέρκυρας, Στέφανος Γκίκας, το οποίο και έκανε αποδεκτό ο Υπουργός.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ