Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε καραντίνα η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί αγώνες
03 Αυγούστου 2021 / 17:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΤΟΚΙΟ. Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Ελλάδας μετά από πέντε χρόνια προετοιμασίας για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες

και ενώ ήταν έτοιμη να μπει στη μάχη, δυστυχώς δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, όλα τα μέλη της ομάδας πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης. Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

Έτσι, έχασε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό, αρχικά το ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, οι οποίες είχαν πάρα πολλές ελπίδες να βρεθούν στον τελικό, μετά τη 10η θέση στο πρόγραμμα της Δευτέρας 2/8.
Όμως ούτε το ομαδικό θα πάρει μέρος, με αποτέλεσμα να υπάρχει πικρία σε όλους στην αποστολή. Κρίμα πρώτα και πάνω από όλα για τις αθλήτριες, πολλές από τις οποίες δεν θα πραγματοποιήσουν ένα όνειρο ζωής, τη συμμετοχή τους σε μια Ολυμπιάδα, αφού δεν ξέρουν αν θα προκριθούν στην επομένη, ενώ αρκετές θα αποσυρθούν. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.