Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις παραλίας στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ

Στήριξη
05 Ιουλίου 2021 / 13:18
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

οργανώθηκε από το Σύλλογο Κατά των Εξαρτήσεων και του AIDS «Στήριξη» σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» και το Corfu International Beach Tennis

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας  (Ν.Α.Ο.Κ.),  στις 30 Ιουνίου οργανώθηκε από το Σύλλογο Κατά των Εξαρτήσεων και του AIDS  «Στήριξη»  σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» και το  Corfu International Beach Tennis, τουρνουά τένις παραλίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας  (Ν.Α.Ο.Κ.).



Το τουρνουά  αποτέλεσε την αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων αφιερωμένων στον αθλητισμό, του Συλλόγου « Στήριξη» για την  26η  Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών .Η διάρκεια ήταν  από τις 25-06 έως 30-06 και πήραν μέρος 40 περίπου αθλητές από την Κέρκυρα και τη Λευκίμμη. Όλοι μαζί δώσαμε το μήνυμα, πως ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και πως  η ευγενική άμιλλα είναι αυτή που θα πρέπει  να κυριαρχεί σε όλες της εκφάνσεις της ζωής.

Την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης  με την παρουσία του προέδρου του Ν.Α.Ο.Κ.  Γ. Δημουλή, μελών της Στήριξης και πολλών φιλάθλων έγιναν οι απονομές και οι βραβεύσεις στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες.


Ο Σύλλογος Στήριξη, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν,  τους αθλητές,  τους γιατρούς Κ. Κοντοστάνο και Α. Σπύρου  και τον φυσικοθεραπευτή Γ. Μαυρωνά , για την εθελοντική τους παρουσία, επίσης ευχαριστεί  το διεθνή αθλητή   Κ. Μικάλεφ  για την οργάνωση καθώς και τον πρόεδρο  και όλο το Δ.Σ.  του Ν.Α.Ο.Κ.  για την άψογη φιλοξενία και την επίσημη  ένταξη του αθλήματος   Beach Tennis στον ιστορικό χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων  του, που έχει γαλουχήσει και μυήσει στον αθλητισμό χιλιάδες νέους.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.