Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση των εργαζομένων στις ΤΟΜΥ και ΚΟΜΥ με τη Μερόπη Υδραίου

TOMY
11 Μαΐου 2021 / 12:56

Η Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι μέσω της ΚΕΔΕ θα διεκδικήσει οι εργαζόμενοι να τύχουν μοριοδότησης σε μελλοντικές προσλήψεις, λόγω προϋπηρεσίας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που εργάζονται

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας). Συνάντηση με τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) και ΚΟΜΥ(Κινητές Ομάδες Υγείας) είχε χθες το απόγευμα  η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, προκειμένου  να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα  που δίνουν καθημερινά  στην πρώτη  γραμμή για  την αντιμετώπιση της πανδημίας, με εμβολισμούς και Rapid Test  αντίστοιχα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε  λόγος για την κατάσταση, που επικρατεί σήμερα στο νησί μας, σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας, καθώς και  για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η Δήμαρχος υποσχέθηκε στους εργαζόμενους, ότι θα πάρει πρωτοβουλία και μέσω της ΚΕΔΕ  θα διεκδικήσει  από την Κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι των παραπάνω Υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, να τύχουν μοριοδότησης σε μελλοντικές  προσλήψεις, λόγω προϋπηρεσίας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που εργάζονται. 

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ανδρέας Σκούπουρας.