Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε το ντέρμπι ο ΟΦΑΜ, 1–0 τον ΑΟ Κασσιόπης

ποδόσφαιρο
09 Μαΐου 2021 / 19:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΟΦΑΜ σε ένα μέτριο ματς, ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος. Κέρδισε δίκαια 1-0 και κατά 99% κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία, πέντε ματς πριν το τέλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ντέρμπι που έγινε στον Άγιο Ματθαίο με αντιπάλους τον ΟΦΑΜ και τον ΑΟ Κασσιόπης είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο ΟΦΑΜ σε ένα μέτριο ματς, ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος. Κέρδισε δίκαια 1-0 και κατά 99% κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία, πέντε ματς πριν το τέλος.

Μέτριο ποιοτικά το α΄ μέρος με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με πολλά λάθη και από τους δυο αντιπάλους και με πολύ δυσκολία στην ανάπτυξη του ματς. Ένα φάουλ του Βίλα στο 18΄ που μπλόκαρε ο Σκάρπος, ένα του Γωνιάδη στο 23΄ που πέρασε λίγο έξω και ένα σουτ ψηλά άουτ του Ι. Γραικού στο 41΄ ήταν ό, τι καλύτερο έγινε. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Αγ. Ματθαίου ήταν καλύτερη, δημιούργησε περισσότερες, ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ στο 54΄με ωραία κεφαλιά του Ταμπάκου. Ο ΑΟ Κασσιόπης επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου, μια καλή στιγμή είχε σε φάουλ του Βίλα στο 78΄που έδιωξε σε κόρνερ ο Σκάρπος. 
 
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Κατελούζος, Γραικός Κ., Παπαδόπουλος, Σπ. Σπίνουλας, Σκολαρίκης (88΄Λουλές), Βλάχος (84΄Ζωχιός), Γραικός Γ. (69΄ Σπίνουλας Ν.), Γραικός Ι. (84΄Παπάς), Γωνιάδης.
ΑΟ Κασσιόπης (Κ. Χριστοφοράκης): Ράντζα, Γκόγκος (69΄Αθανασόπουλος), Καούρ (9΄ Γιάντσος), Λαζάρου, Κλωνάρης, Πανάγου, Τσιάβος, Πλατέλας (69΄ Κουρτελέσης), Βίλα, Βίκτορ, Σπ. Ρούσος (56΄ Μπουντάνι).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια