Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε ο ΟΦΑΜ με Ι. Δαφνή και Αλ. Γραικός

ΟΦΑΜ
12 Ιουλίου 2023 / 17:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Όμιλος ανακοίνωσε δυο ακόμη μεταγραφές, δυο παικτών που και στο παρελθόν ίδρωσαν τη φανέλα του ΟΦΑΜ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ είναι μια ομάδα η οποία έχει μάθει να πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κέρκυρας. Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου έχει πολλές κατακτήσεις τροπαίων (πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ), ενώ έχει εκπροσωπήσει το νησί μας πολλές φορές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, Δ΄ Εθνική και Γ΄ Εθνική.

Πέρσι ήταν μια σεζόν μεταβατική για την ομάδα, ενώ όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή και θα διεκδικήσει τίτλους. Αυτό το δείχνουν οι κινήσεις της ομάδας, με το Δ.Σ. να φροντίζει όχι απλά να κρατήσει τους πρωταγωνιστές της ομάδας, αλλά και να φέρει παίκτες που θα την ενισχύσουν. Μάλιστα φροντίζει κάποιοι να είναι παλιοί γνώριμοι, να ταιριάζουν στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας, να «δέσουν» από την πρώτη στιγμή και με την ποιότητά τους να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά στην ομάδα.

Ο Όμιλος ανακοίνωσε δυο ακόμη μεταγραφές, δυο παικτών που και στο παρελθόν ίδρωσαν τη φανέλα του ΟΦΑΜ. Η μια είναι ενός Αγιομαθήτη, του Γιάννη Δαφνή, παιδιού που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ομίλου. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα και με τη φανέλα του Κρόνου, του Ατρομήτου Στρογγυλής και του Αστέρα Μωραΐτικων, ενώ έχει παίξει στην ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Ατρόμητο Κερατσινίου.

Η άλλη μεταγραφή που ανακοίνωσε η ομάδα του Αγ. Ματθαίου, είναι του επιθετικού και χαρισματικού σκόρερ Αλέξανδρου Γραικού. Ο 24χρονος ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε ξανά στην ομάδα, γυρίζει μετά από 2,5 χρόνια, ενώ είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία του Ατρομήτου Στρογγυλής, εκεί όπου και φόρεσε πρώτη φορά τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Ακόμα έπαιξε σε Κρόνο, Αστέρα Μωραΐτικων, Ηρακλή Αγ. Δέκα και τελευταία στον Κεραυνό Αγ. Νικολάου, έχει παίξει και εκτός Κέρκυρας στον Πόντο Θρυλορίου (ΕΠΣ Κομοτηνής). Φυσικά η ομάδα τους καλωσόρισε, ενώ τους ευχήθηκε επιτυχίες και Υγεία.

Σίγουρα δεν θα σταματήσει εδώ ο ΟΦΑΜ την ενίσχυση του ρόστερ του, ο προπονητής Ι. Καλούδης και το Δ.Σ. ψάχνουν για παίκτες που θα μπορούν να ταιριάξουν στη φιλοσοφία της ομάδας και για θέσεις όπου θεωρεί ότι χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση,

Ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας, άλλωστε είναι αρκετά ενωρίς, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας για φέτος θα ξεκινήσουν στις 23 ή 24 Σεπτεμβρίου με το Κύπελλο της ΕΠΣΚ.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια