Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Καλούδης νέος προπονητής στον ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
15 Ιουνίου 2023 / 17:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ ο οποίος τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στη 2η θέση της Α΄ΕΠΣΚ, είναι μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί, μια ομάδα με τίτλους, κόσμο και δυναμική όσο λίγες στο νησί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ ο οποίος τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στη 2η θέση της Α΄ΕΠΣΚ, είναι μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί, μια ομάδα με τίτλους, κόσμο και δυναμική όσο λίγες στο νησί. Η διοίκηση ξεκίνησε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και στην περίπτωση αυτή το κλείσιμο προπονητή στην ομάδα προηγείται, αφού σε συνεργασία με αυτόν θα γίνει και η επιλογή του ρόστερ. Η επιλογή της ομάδας έγινε με τον Γιάννη Καλούδη να επιστρέφει στο πόστο του τεχνικού μετά από πέντε χρόνια και να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα τη σεζόν 203-24, μια σεζόν που πιστεύουμε ότι η ομ’άδα του Αγίου Ματθαίου θα είναι στις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ

 

Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Γιάννη Καλούδη. Ο Γιάννης επιστρέφει στην Ομάδα μας μετά από 5 χρόνια και την κατάκτηση του Κυπέλλου την Σεζόν 2017-18. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Προπονητής Γιάννης Καλούδης έχει φορέσει και την Φανέλα της Ομάδος μας ως Αθλητής την χρονιά 2001-02 όπου και Κατακτήσαμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τον Καλωσορίζουμε στον Σύλλογο και του Ευχόμαστε Υγεία και Πολλές Επιτυχίες με την Ομάδα μας.

1000 Χρόνια Ο.Φ.Α.Μ.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια