Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει ο Σπύρος Σπίνουλας στον ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
19 Ιουνίου 2023 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η πρώτη ανανέωση που ανακοινώθηκε είναι του Σπύρου Σπίνουλα (Γκόγκιτς) του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή των τοπικών πρωταθλημάτων, με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (ΑΟ Κέρκυρα, Παναχαϊκή).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αφού έκλεισε και ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Γιάννη Καλούδη η διοίκηση του ΟΦΑΜ προχωράει πλέον στις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έκλεισαν τη χρονιά με την ομάδα, παράλληλα ψάχνει ενισχύσεις.

Η πρώτη ανανέωση που ανακοινώθηκε είναι του Σπύρου Σπίνουλα (Γκόγκιτς) του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή των τοπικών πρωταθλημάτων, με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (ΑΟ Κέρκυρα, Παναχαϊκή). Είναι η 5η χρονιά που ο έμπειρος μέσος θα φορέσει τη φανέλα τη ομάδας του Αγ. Ματθαίου και είναι σίγουρα επιτυχία του Δ.Σ. να τον κρατήσει στην ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

«Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστή θέση να ανακοινώσει στους φίλους του ότι ο αθλητής Σπύρος Σπίνουλας θα φοράει την φανέλα μας για 5η συνεχή χρονιά. Το πάθος του και η εμπειρία του θα είναι οδηγός της ομάδος μας και την νέα σεζόν. Του ευχόμαστε Υγεία πάνω απ όλα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.

1000 Χρόνια Ο.Φ.Α.Μ.».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια