Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κακαβίτσας: Μονάδα εμφραγμάτων το δωμάτιο αναμονής για τα Γιάννενα;

Μονάδα εμφραγμάτων
05 Απριλίου 2021 / 16:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την άμεση αντίδραση του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φοίβου Κακαβίτσα

προκάλεσε η ανακοίνωση της σημερινής Διοίκησης για την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων στο Καρδιολογικό Τμήμα. 

Ο πρώην διοικητής επισημαίνει ότι πρόκειται για τέσσερα κρεβάτια, χωρίς αποκλειστικό καρδιολόγο, χωρίς καμία επεμβατική δυνατότητα και ουσιαστικά με τον ασθενή εν αναμονή της διακομιδής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 


Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα αναφέρει «Μονάδα εμφραγμάτων στο νοσοκομειο;

Όλοι τη θέλουμε...

Αλλα να βαφτίζουμε 4 κρεβάτια χωρίς δικό τους αποκλειστικό γιατρό καρδιολόγο (ο καρδιολόγος που εφημερεύει για 30 ασθενεις θα κοιτάει και τον εμφραγματία -άρα τι αλλάζει;) και απλά έχοντας ένα νοσηλευτή εκ των 2 που δουλεύουν πάντα στην κλινική, να επιτηρούν αποκλειστικά τον εμφραγματία ασθενή, χωρίς καμία επεμβατική δυνατότητα και με τον ασθενή απλά εν αναμονή της διακομιδής για τα Γιάννενα την εκεί μονάδα εμφραγμάτων για αγγειοπλαστική παραπάει...

Για την ιστορία να θυμίσω οτι οι καρδιολόγοι του νοσοκομείου απο το 2020 είναι κατά 1 λιγότερος (απο 5 εμειναν 4), ότι αν τότε διαμαρτύρονταν ότι δεν έβγαιναν οι εφημερίες με 5, τώρα υπερβάλλουν εαυτούς και ότι η τελευταία προκήρυξη μόνιμου καρδιολόγου ηταν το 2018...».