Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Πολωνία η Καρύδη για την υπέρβαση

Πανευρωπαϊκοί αγώνες κλειστού στίβου
03 Μαρτίου 2021 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Σπυριδούλα Καρύδη κατάφερε να είναι η μικρότερη, σε ηλικία, από τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου

ανδρών – γυναικών,  στο Τορούν της Πολωνίας. Η Κερκυραία αθλήτρια που γράφει ιστορία, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο τριπλούν μαζί με τη Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έχει φέτος την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα αγωνιστούν στον προκριματικό το Σάββατο 6/3, με τη Σπυριδούλα να έχει δύσκολο έργο για να προκριθεί στον τελικό, αφού έχει τη χειρότερη επίδοση από τις διαγωνιζόμενες.

Όμως η Σπυριδούλα μάς έχει συνηθίσει σε σπουδαίες εμφανίσεις στους μεγάλους αγώνες, όπου όντως να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και περιμένουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τα 13,72μ. που έχει από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
Ήδη από το βράδυ της Τρίτης, στο Τορούν βρίσκεται σύσσωμη η ελληνική ομάδα, μαζί και η Σπυριδούλα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια