Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε 20 μέρες ο νέος γιατρός στους Οθωνούς - Τεστ κορονοϊού για τους κατοίκους Διαποντίων

Κέντρο Υγείας Αγρού
15 Ιανουαρίου 2021 / 10:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τεστ κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στους κατοίκους των Διαποντίων. Όπως ενημέρωσε

ο Μίμης Κατέχης, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Οθωνών μέσω της σελίδας του στο fb: «Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν να κάνουν το τεστ, να παραβρεθούν στα Ιατρεία των Νησιών. Η ακριβής ώρα θα γίνει γνωστή το πρωί της Τρίτης, καθώς θα εξαρτηθεί και από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Επίσης όσον αφορά  την εγκατάσταση του νέου Ιατρού για τους Οθωνιώτες, τονίζει ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, δεκαπέντε ημέρες πριν από την ανακοίνωση του Ιατρού ότι αναχωρεί.
Μετά από συνεχή επικοινωνία με τον υπεύθυνο του Ιατρικού Κέντρου Αγίου Αθανασίου, την υπεύθυνη τού Υπ. Υγείας και την υπεύθυνη του Υπ. Εθνικής Άμυνας  το αίτημα έχει φθάσει στον τελικό αποδέκτη, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα την Δευτέρα μου υποσχέθηκαν ότι σε είκοσι ημέρες θα έχει εγκατασταθεί ο νέος Ιατρός. Στο διάστημα αυτό θα έρχεται Ιατρός με παραμονή μιας ημέρας την εβδομάδα από Μαθράκι και Ερείκουσα.
Τέλος, για την Άγονη γραμμή Κέρκυρας προς Διαπόντια περιμένουμε την απόφαση»
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.