Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υγειονομικό υλικό από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κέρκυρας

Υγειονομικό Υλικό
16 Απριλίου 2020 / 14:30

Η Δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου, παρέδωσε στον Διευθυντή του Σχολείου, Κυριάκο Κωλέση, γάντια, μάσκες μιας χρήσης και αντισηπτικό υγρό

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο Δήμος Κερκυραίων & Διαποντίων προχώρησε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, σε δωρεά υγειονομικού υλικού προστασίας για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος παρέδωσε το μεσημέρι στον Διευθυντή του Σχολείου, Κυριάκο Κωλέση, γάντια, μάσκες μιας χρήσης και αντισηπτικό υγρό.

Στην συνάντηση η Δήμαρχος Κερκυραίων & Διαποντίων ενημερώθηκη Δήμαρχος παρέδωσε το μεσημέρι στον Διευθυντή του Σχολείου, Κυριάκο Κωλέση, γάντια, μάσκες μιας χρήσης και αντισηπτικό υγρό. ε από τον Δ/ντη του Σχολείου για τις συνεχιζόμενες δράσεις των μαθητών του σχολείου. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία που έχουν λάβει για την κατασκευή ασπίδων προσώπου, χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα τρισδιάστατο εκτυπωτή και σαρωτή του σχολείου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η τρισδιάστατη εκτύπωση είχε ήδη ξεκινήσει εντός των φυλακών, ωστόσο λόγω της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων η όλη προσπάθεια έχει μεταφερθεί εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος. 

Τα μηχανήματα έχουν μεταφερθεί σε οικίες διδασκόντων και με την συγκινητική βοήθεια των ανθρώπων του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου συνεχίζεται η δημιουργία του συγκεκριμένου υγειονομικού εξοπλισμού.