Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και η μεταφορά των Φυλακών Κέρκυρας στην ατζέντα της διήμερης επίσκεψης του Υφ.Προστασίας του Πολίτη

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
22 Φεβρουαρίου 2024 / 16:01
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ο κ. Νικολακόπουλος θα συνοδεύεται από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Δήμητρα Λυγούρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συζητηθεί με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς και το θέμα της μεταφοράς των Φυλακών εκτός αστικού ιστού, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν στο Κατάστημα Φυλακών της Κέρκυρας.

Την Τετάρτη (28/2) στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός μαζί με τη Γενική Γραμματέα θα παραστούν στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα Φυλακών Κέρκυρας για την απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης στους κρατούμενους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα κατάρτισης «Μαγειρική Τέχνη και Ζαχαροπλαστική», το οποίο υλοποιήθηκε από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΔΥΠΑ Ιωαννίνων.

Στην τελετή θα παραστεί και η Υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) κα Γιάννα Χορμόβα.

Την επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γνωστοποίησε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας με ανάρτησή του.

 

ΦΩΤΟ FB/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.