Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς για τις ψηφιακές τάξεις

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
08 Απριλίου 2020 / 10:26

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν, παρόλες τις δυσκολίες, δίνει σε δασκάλους, γονείς και μαθητές ο Πέτρος Αγγελόπουλος.

Στην επιστολή του γράφει: 
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,
θα ήθελα να σας συγχαρώ δημόσια για τη συνεισφορά σας στην εκπαίδευση, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.
Μέσα στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε αλλά και στη νέου τύπου τηλεκπαίδευση με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, για να υλοποιήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ, τόσο τα στελέχη της εκπαίδευσης όσο και εκπαιδευτικούς της καθημερινής διδακτικής πράξης. Ειδικότερα συγχαίρω τους/τις Διευθυντές/τριες Εκπαίδευσης, τους/τις Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού Έργου, τις Προϊσταμένες των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης, τους/τις Διευθυντές/τριες και τους/τις Προϊσταμένους/νες των σχολικών μονάδων καθώς και τα μέλη των ομάδων υποστήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στις σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, για το ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή τους σε αυτές τις νέες προκλήσεις καθώς και για τις ατέλειωτες ώρες που εργάζονται δημιουργώντας χιλιάδες ψηφιακές τάξεις, παρόλα τα τεχνικά προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Στη σημερινή δύσκολη κατάσταση το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έδωσε τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, μέσα από τη σύγχρονη, την ασύγχρονη εκπαίδευση και την εκπαιδευτική τηλεόραση, να παραμείνουν σε επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πρωτοστατεί σε αυτό το διδακτικό μοντέλο, καταγράφοντας έως σήμερα χιλιάδες εκπαιδευτικούς που έχουν δημιουργήσει ψηφιακές τάξεις, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες μαθητές να έρχονται σε επαφή με την εκπαίδευση και τη μάθηση.
Συγχαίρω όλους τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών Εκπαίδευσης της Περιφέρειας και των Διευθύνσεων Ιονίων Νήσων για την άψογη συνεργασία και την αποτελεσματική οργάνωση στην παροχή υπηρεσιών.
Τέλος ευχαριστώ τους γονείς, ευχαριστώ τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών μας μονάδων για τη συμμετοχή, τη συνεργασία και το αμέριστο ενδιαφέρον τους.
Με τις καλύτερες ευχές μου για τη συνέχεια της δημιουργικής πορείας σας!
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με υγεία!
 
Με εκτίμηση
Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος
Περιφερειακός Διευθυντής
Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης
Ιονίων Νήσων