Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης με τον Γιάννη Τρεπεκλή

Πέτρος Αγγελόπουλος
15 Ιανουαρίου 2024 / 15:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή και του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Πέτρου Αγγελόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε τις ευχές του στον Περιφερειάρχη για καλή και δημιουργική θητεία. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης. Οι κύριοι άξονες της συζήτησης ήταν:

- Μεταφορές μαθητών/τριών νομού Κέρκυρας για το σχολικό έτος 2024-25.

- Ανεύρεση νέων κτηρίων για το ΕΚΦΕ Κέρκυρας.

- Διαχείριση αρμοδιοτήτων έναντι των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με σιγουριά για γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με γνώμονα το όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών. Ο νέος Περιφερειάρχης εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα παραπάνω θέματα ενώ υπήρξε η δέσμευση για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσίασε ο κ. Αγγελόπουλος.

Στο τέλος της συνάντησης προγραμματίστηκε νέα συνάντηση εργασίας για την παρακολούθηση των βημάτων αντιμετώπισης των παραπάνω θεμάτων αλλά και της άμεσης επίλυσης των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο άμεσα προσεχές μέλλον.