Πέμπτη 29.02.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διάλεξη Paul Pavlou στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη

Corfu Tech Lab
19 Σεπτεμβρίου 2018 / 12:26
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Innovation Design

Thinking» διοργανώνει διάλεξη με τoν καθηγητή Paul Pavlou από το Temple University των ΗΠΑ με θέμα «Ψηφιακή επιχειρηματική Στρατηγική: Αξιοποιώντας αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής με στόχο την ψηφιακή μεταμόρφωση» (Digital Business Strategy: Leveraging Emerging Technologies toward Digital Transformation). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. 

Λίγα λόγια για τον Paul Pavlou

Ο Paul Pavlou είναι καθηγητής Πληροφορικής και Στρατηγικής, καθώς και Ανώτερος Αναπληρωτής Κοσμήτορας για Ερευνητικά, Διδακτορικά Προγράμματα και Στρατηγικές Πρωτοβουλίες στο Fox School of Business του Temple University, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Εργάζεται, επίσης, ως συν-διευθυντής του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Πληροφορικής στο Temple University. Ο καθηγητής Paul Pavlou πήρε το Ph.D. από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Ήταν # 1 στον κόσμο σε δημοσιεύσεις στα δύο κορυφαία περιοδικά στην περιοχή των Πληροφοριακών Συστημάτων (MISQ & ISR) για το χρονικό διάστημα 2010-2016. Είναι αναγνωρισμένος ως «Ένα από τα πιο σημαντικά (influential) επιστημονικά μυαλά του κόσμου» από την Thomson Reuters για την περίοδο 2002-2012. Η έρευνά του έχει αναφερθεί πάνω από 36.000 φορές από το Google Scholar.  Η διάλεξη του Paul Pavlou θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 18.00, στο Corfu Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης (Αγγλικοί Στρατώνες, Παλαιό Φρούριο). Επιστημονικά υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης είναι η κα. Αδαμαντία Πατέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Διευθύντρια του νεοϊδρυθέντος Mεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία» του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.  Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο τηλ. 26610-38583, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης της διάλεξης. Όσοι έχουν συμμετάσχει και στις προηγούμενες εκδηλώσεις του Προγράμματος «Innovation Design Thinking», με το πέρας της παρούσας εκδήλωσης, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του Προγράμματος συνολικά.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.