Μεγάλο ρεκόρ ο Ε. Κάραλης - η κατάταξη των Κερκυραίων

Στο ίδιο αγώνισμα είχαμε διπλή εκπροσώπηση από το νησί μας, ο 23χρονος Στυλιανός Σκορδίλης (γιος του Παύλου που αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού) έκανε ατομικό ρεκόρ με 4,75μ.
Στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γίνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Σαββατοκύριακο 22/23 Φεβρουαρίου με παρουσία και παιδιών από το νησί μας, που δυστυχώς τα περισσότερα εκπροσωπούν άλλους συλλόγους και όχι του νησιού μας. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες περιμένοντας από τον μεγάλο αθλητή του επί κοντώ και χάλκινο Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Κάραλη ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, κάτι που είχε κάνει δυο φορές μέσα στον Φλεβάρη.
Και το έκανε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 6,01μ. ο σπουδαίος Εμμανουήλ (Μανόλο) στο επί κοντώ, είχε ρεκόρ 5,94μ., πέρασε τα 5,96μ. κάνοντας το νέο ρεκόρ και μετά έβαλε τον πήχη στο 6,01μ. για να ξεπεράσει και το ρεκόρ 6,00μ. που έχει στον ανοικτό στίβο και τα κατάφερε, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και σίγουρα να περιμένουμε και φέτος μεγάλες διακρίσεις από τον Έλληνα αθλητή.
Στο ίδιο αγώνισμα είχαμε διπλή εκπροσώπηση από το νησί μας, ο 23χρονος Στυλιανός Σκορδίλης (γιος του Παύλου που αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού) έκανε ατομικό ρεκόρ με 4,75μ. και ήταν 9ος ενώ με το ίδιο ύψος, την ίδια θέση κατέλαβε και ο 18χρονος Πέτρος Πρίφτης (ο νεότερος αθλητής που πήρε μέρος) του ΓΣ Κέρκυρας (έχει ρεκόρ 4,90μ. φέτος). Και οι δυο προπονητή έχουν τον Παύλο Σκορδίλη.
Στο άλμα τριπλούν γυναικών η Μελίνα Ζάραγκα που αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού με 12,47μ. πήρε την 6η θέση και αυτή έχει προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη, ο οποίος όπως μας έχει δηλώσει στόχος των παιδιών είναι οι αγώνες του καλοκαιριού (Πανευρωπαϊκό κλπ) και όχι το Πανελλήνιο κλειστού στίβου.
Η Μελίνα Λιντοβόη που αγωνίζεται πλέον με τον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στο άλμα εις ύψος με 1,60μ. ήταν στην 6η θέση. Ο Δημήτρης Μονόπωλης που αγωνίζεται με την Κηφισιά με άλμα 15,11μ. στο τριπλούν πήρε την 7η θέση.
ΦΩΤΟ: protothema.gr
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.