Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινούν οι Ιππότες με μοναδικό στόχο την Γ΄ Εθνική

Ιππότες
18 Αυγούστου 2016 / 17:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 έχει δοθεί το ραντεβού έναρξης της προετοιμασίας των Ιπποτών (ή Kerkyra B.C., όπως μετονομάστηκε), της κερκυραϊκής ομάδας που στοχεύει μόνο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Από πέρσι που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Κ. Μακρίδης, είχε μόνο ένα στόχο, να φέρει το κερκυραϊκό μπάσκετ ψηλά, εκεί όπου παλιότερα τόσο ο Κερκυραϊκός όσο και ο Φαίακας έπαιζαν στη Β΄ Εθνική (σημερινή Α2). Η σεζόν τελείωσε με την άνοδο των Ιπποτών στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και πλέον ο επόμενος στόχος είναι η Γ΄ Εθνική.
Για να είναι η ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική, έγιναν πολλές μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύθηκε με παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών (και Εθνικών - Β΄Εθνική κλπ). Ήδη η ομάδα έχει πάρει Δ. Μακρίδη, Χατζόπουλο, Ζώτο, Στεργίου, Μπάνο, Τάγκα, Σαγιά, ενώ ενισχύθηκε και στο προπονητικό τιμ, με τον Γιάννη Ραψομανίκη βέβαια να είναι ο τεχνικός της ομάδας, αλλά όπως λέει επίσημη ανακοίνωση της Kerkyra B.C.:
“ Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Μούτσο στην θέση του assistant coach και τον γυμναστή Σπύρο Αγαθό για την αγωνιστική περίοδο 2016-17”.
Οι κινήσεις αυτές από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κ. Μακρίδη, δείχνουν ότι τίποτε δεν μένει στην τύχη του, θέλει σε όλους τους τομείς η ομάδα να υπερέχει έναντι των αντιπάλων και δεν θα είναι έκπληξη αν ενισχύσει το έμψυχο υλικό και με άλλους παίκτες ανώτερων κατηγοριών που θα κάνουν τη διαφορά. Όλα αυτά θα τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, αφού «θα τρέχει» και η προετοιμασία.