Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στη Ζάκυνθο ο Αστέρας, με διαιτητή τον Χρονά (ΕΠΣ Αχαΐας)

Από τον περσινό αγώνα Αστέρα Πετριτή - ΑΟ Τρικάλων, με τις δυο ομάδες να ετοιμάζονται και για τις φετινές τους «μάχες» ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
18 Σεπτεμβρίου 2024 / 19:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για την κερκυραϊκή ομάδα, αφού στον 2ο Όμιλο που μετέχει, θα αγωνιστούν ιστορικές ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο το νησί μας θα εκπροσωπήσει ο Αστέρας Πετριτή, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ. Ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για την κερκυραϊκή ομάδα, αφού στον 2ο Όμιλο που μετέχει, θα αγωνιστούν ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν νομούς, ή έχουν μεγάλη θητεία σε Α΄ και Β΄ εθνική. Ο Ολυμπιακός Βόλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας, τα Τρίκαλα, ο Πιερικός, η Αναγέννηση Άρτας, ο Τηλυκράτης και η Ζάκυνθος από τα Ιόνια νησιά, η Κοζάνη, ο Θεσπρωτός είναι ομάδες με κόσμο και ιστορία που θα βρει στο δρόμο του ο Αστέρας Πετριτή, που στοχεύει με νεανική ομάδα φέτος να μείνει στην κατηγορία.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 1ης αγωνιστικής και στη Ζάκυνθο όπου αθ παίξει η ομάδα του νησιού μας ορίστηκε διαιτητής ο Ν. Χρονάς, με βοηθούς τους Α. Καρά και Π. Μπαλαρούτσο, όλοι της ΕΠΣ Αχαΐας.

Να σημειώσουμε ότι ο Χ. Μαργαρίτης της ΕΠΣ Κέρκυρας που φέτος αξιολογήθηκε στην 2η κατηγορία, ορίστηκε να διευθύνει στην Ηγουμενίτσα το ματς Θεσπρωτός-Ερμής Αμυνταίου.

 

Πρόγραμμα (1η αγωνιστική)

Κυριακή 22/9/2024 ώρα 16:00

Σβορώνος – Ανθούπολη

Ζάκυνθος – Αστέρας Πετριτή

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης Φιλιατών

Αναγέννηση Άρτας – Τηλυκράτης

Ατρόμητος Παλαμά – Αιγινιακός

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Αμβρακικός – ΑΟ Τρίκαλα

Θεσπρωτός – Ερμής Αμυνταίου

Κοζάνη – Πιερικός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια