Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Ζάκυνθο η ΑΕ Λευκίμμης για το κύπελλο

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
02 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο αγώνας στη Ζάκυνθο, της ΑΕ Λευκίμμης, με την ομώνυμη ομάδα να παίζει στην Γ΄ Εθνική θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κυπελλούχος ΕΣΠ Κέρκυρας 2024 ΑΕ Λευκίμμης, παίρνει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος και χωρίς αγώνα πέρασε την Α΄ φάση η οποία έγινε Σαββατοκύριακο 31/8 & 1/9 (ένα ματς θα γίνει την Τετάρτη 4/9) και κάποιοι θεώρησαν ότι στάθηκε τυχερή. Όμως δεν είναι έτσι αφού στη 2η φάση κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Ζάκυνθος-Παμβουπρασιακός, στο οποίο η ομάδα του Ιονίου νίκησε την αντίστοιχη της Ηλείας, συνεπώς πρέπει να ταξιδέψει στην Ζάκυνθο.

Το ταξίδι υποχρεωτικά πρέπει να περιέχει διανυκτέρευση και τα έξοδα θα ξεπεράσουν τις 2.500€, κάτι που σίγουρα προβληματίζει την ομάδα αφού θα παίξει στο τοπικό και δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Όμως παρ΄ ότι θα μπορούσε να μην δηλώσει συμμετοχή το έκανε και πλέον θα πρέπει να κάνει αυτό το ταξίδι, που πολύ δύσκολα θα συνοδευτεί με πρόκριση, η οποία αν γίνει πάλι θα πρέπει να αγωνιστεί εκτός έδρας, στην Βόρεια Ελλάδα αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Άρης Αβάτου – Κιλκισιακός.

Ο αγώνας στη Ζάκυνθο, της ΑΕ Λευκίμμης, με την ομώνυμη ομάδα να παίζει στην Γ΄ Εθνική θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια