Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήλωσε συμμετοχή η ΑΕ Λευκίμμης στο κύπελλο Ελλάδος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
07 Αυγούστου 2024 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

O πρώτος σκόρερ συνολικά όλης της διοργάνωσης είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Τσεβανέδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε γράψει κατ΄ αποκλειστικότητα πριν τρεις μέρες ότι η κυπελλούχος Κέρκυρας 2024 ΑΕ Λευκίμμης, θα δηλώσει συμμετοχή και θα πάρει μέρος στο κύπελλο Ελλάδος, αν και δεν είναι υποχρεωτικό γι αυτήν. Σε ένα θεσμό στον οποίο σταδιακά μπαίνουν και οι επαγγελματικές ομάδες της χώρας και στον οποίο η ίδια έγραψε ιστορία φτάνοντας στους 32 και αποκλείοντας στο ουδέτερο γήπεδο της Κατσικά Ιωαννίνων την ΠΑΕ του Απόλλωνα Καλαμαριάς (δεν υπήρχε γήπεδο με χόρτο στο νησί όπως απαιτείται να γίνει ματς με επαγγελματική ομάδα). Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9 ενημερώνει ότι κατέθεσε στην ΕΠΟ τη δήλωση και θα παίξει κανονικά στο Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο τεράστιος σκόρερ της τότε, Βαγγέλης Τσεβανέδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν εκείνη και είναι ο μοναδικός στο θεσμό από ερασιτεχνική ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson! Στις πρώτες δύο φάσεις συμμετέχουν οι Κυπελλούχες των ΕΠΣ, ενώ στην 3η και 4η φάση συμμετέχουν οι ομάδες της Superleague 2. Την τελευταία φορά που η ομάδα μας συμμετείχε στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2021/22, έφτασε μέχρι την 5η φάση των "32", όπου συμμετείχαν και οι ομάδες της Superleague. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι ο πρώτος σκόρερ συνολικά όλης της διοργάνωσης ήταν ο ποδοσφαιριστής μας Βαγγέλης Τσεβανέδης, γεγονός που τον κάνει τον πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που καταφέρνει ένα τέτοιο μεγάλο επίτευγμα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια