Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για μετάλλια στους Βαλκανικούς Μ. Ζάραγκα και Α. Κουλούρης

ΣΤΙΒΟΣ
05 Ιουλίου 2024 / 15:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο Μάριμπορ της Σλοβενίας γίνεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 με τη συμμετοχή και των παιδιών της Κέρκυρας (γκρουπ Παύλου Σκορδίλη).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ. Στο Μάριμπορ της Σλοβενίας γίνεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 με τη συμμετοχή και των παιδιών της Κέρκυρας (γκρουπ Παύλου Σκορδίλη). Η Εθνική μας πάει με αποστολή 42 αθλητών και αθλητριών (20 αγόρια και 22 κορίτσια) και αυτό που επιδιώκουν είναι να κάνουν ακόμα έναν δυνατό αγώνα ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο οποί θέλουν και μπορούν να διακριθούν.

Η ομάδα βρέθηκε ξημερώματα Παρασκευής (5/7) στο αεροδρόμιο για να «πετάξει» για Σλοβενία και η επιστροφή της προγραμματίστηκε για την Κυριακή (7/6), θα φτάσει 11.25 στο «Ελ. Βενιζέλος».

Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, η μεγάλη δόξα του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης και τεχνικός υπεύθυνος ο Στ. Ματάκης.

Με την αποστολή ταξιδεύει και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παύλος Σκορδίλης, μαζί του δε και ι αθλητές που προπονεί, ο Αρσένης Κουλούρης που θα αγωνιστεί στο τριπλούν, όπως και η Μελίνα Ζάραγκα η όποια επίσης θα πάρει μέρος στο ίδιο αγώνισμα. Και τα δυο παιδιά της Κέρκυρας (φοράνε πλέον την φανέλα του Παναθηναϊκού) πάνε για να κερδίσουν, αλλά περισσότερο η σκέψη τους είναι «το φορμάρισμα» ενόψει του Πανευρωπαϊκού. Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες γίνονται το Σάββατο 6/7, η Μ. Ζάραγκα θα αγωνιστεί στις 15.40 και ο Α. Κουλούρης στις 17.00

Στο πρόγραμμα δυστυχώς δεν υπάρχει το επί κοντώ, έτσι οι δυο σπουδαίοι Κερκυραίοι (που και αυτοί προπονούνται υπό τις οδηγίες του Π. Σκορδίλη) ο Πέτρος Πρίφτης και ο Χριστόφορος Λιτσαρδόπουλος δεν θα πάρουν μέρος.

 

Η αποστολή της Εθνικής μας με Μ. Ζάραγκα, Π. Σκορδίλη και Α. Κουλούρη ΦΩΤΟ@ΣΕΓΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια