Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινος Πανελληνιονίκης με ατομικό ρεκόρ ο Στ. Σκορδίλης (photos)

ΣΤ. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
30 Ιουνίου 2024 / 12:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ασφαλώς μεγάλη επιτυχία για τον Στυλιανό, ο οποίος και αυτός έχει πάρει μεταγραφή από τον ΚΓΣ στον Παναθηναϊκό

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών και Κ23 γίνεται στο Βόλο με συμμετοχή (περιορισμένη) και Κερκυραίων αθλητών-τριων. Το Σάββατο 29 Ιούνη είχαμε μια μεγάλη επιτυχία, αφού ο Στυλιανός Σκορδίλης κάνοντας ατομικό ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 4,85μ. κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην Κ23, κάνοντας δώρο ονομαστικής γιορτής στον προπονητή πατέρα του Παύλο, που περίμενε από το γιο ένα Πανελλήνιο μετάλλιο. Ασφαλώς μεγάλη επιτυχία για τον Στυλιανό, ο οποίος  και αυτός έχει πάρει μεταγραφή από τον ΚΓΣ στον Παναθηναϊκό. 

ΦΩΤΟ@Π. Σκορδίλης, Ο Παύλος με τον γιο του Στυλιανό μετά την επιτυχία και το χάλκινο μετάλλιο

Ήταν μια μεγάλη βραδιά για το άλμα επί κοντώ, αφού ο τεράστιος αθλητής που λέγεται Εμμανουήλ Κάραλης έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 5,93μ. (4η επίδοση στον κόσμο φέτος), κατέρριψε αυτό που είχε κάνει μια εβδομάδα πριν μια εβδομάδα πριν και δείχνει έτοιμος να ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων.

ΦΩΤΟ@Π. Σκορδίλης, O Στυλιανός Σκορδίλης με τον Ε. Κάραλη

Να σημειώσουμε ότι η Παναγιώτα Δόση (αγωνίζεται πλέον με τον Ελευθέριο Βενιζέλο) στο άλμα εις ύψος γυναικών ήταν 2η πέρασε να 1,84μ. ενώ ο Δ. Μονόπωλης (αγωνίζεται με τον ΓΣ Κηφισιάς) ήταν 7ος στο τριπλούν με 15,15μ, σε ένα αγώνισμα όπου ο 42χρονος Τσιάμης συνεχίζει να είναι με διαφορά ο κορυφαίος στο αγώνισμα και νίκησε ακόμη μια φορά με 16,39μ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ@Π. Σκορδίλης, ο Στ. Σκορδίλης στο βάθρο των νικητών

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια