Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελληνιονίκης στο επί κοντώ με δανεικό κοντάρι

ΣΤΙΒΟΣ
25 Ιουνίου 2024 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Εκτός από ένα άθλιο Εθνικό Στάδιο που έχει η Κέρκυρα και δεν υπάρχουν καλές συνθήκες προπόνησης για τα παιδιά, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που πρέπει κάποτε να τακτοποιηθούν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκτός από ένα άθλιο Εθνικό Στάδιο που έχει η Κέρκυρα και δεν υπάρχουν καλές συνθήκες προπόνησης για τα παιδιά, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που πρέπει κάποτε να τακτοποιηθούν. Ένα από αυτά είναι και η έλλειψη οργάνων για τις προπονήσεις και τους αγώνες των παιδιών. Ειδικά στο επί κοντώ, τα παιδιά χρειάζονται όχι μόνο κατάλληλα κοντάρια, αλλά και ανανεώσεις που προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση ενός αγώνα κλπ.

Ο Χριστόδουλος Λιτσαρδόπουλος του Κερκυραϊκού ΓΣ από 1 Φλεβάρη (ήταν ως τότε πολύ προβληματισμένος αν θα συνέχιζε), επέλεξε να συνεχίσει να προπονείται με τον Παύλο Σκορδίλη και επέστρεψε δριμύτατος στους αγώνες, κερδίζοντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην Πάτρα, κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 4,65μ. και φυσικά είναι δικαιωματικά προ των πυλών να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι στην Πάτρα «πήδησε» με δανεικό κοντάρι που του πήγε ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου και τον ευχαρίστησε γι αυτό δημόσια ο Παύλος Σκορδίλης. Γιατί δανεικό; Θα ειπωθούν πολλά και το αφήνουμε εδώ, απλά το επισημαίνουμε για να καταλάβουν κάποιοι ότι το κορυφαίο με διαφορά άθλημα του νησιού, όχι απλά δεν έχει στήριξη αλλά κάποιοι το υπονομεύουν.

 

Το ευχαριστώ του Π. Σκορδίλη

 

Με την ευκαιρία της επιτυχία ς του Χριστόφορος Λιτσαρδόπουλος στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 και του ατομικού ρεκόρ 4.65μ νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον αγαπημένο φίλο μου και συνάδελφο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου για τον δανεισμό του κονταριού(μας το έφερε από Αθήνα μόνο για μας)με το οποίο αγωνίστηκε και διακρίθηκε ο Χριστόφορος.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά... το ίδιο έχει κάνει διαχρονικά με πάρα πολλούς αθλητές μου... αλλά και σε όλα τα καμπ προετοιμασίας του ΟΑΚΑ..

Ανάλογη βέβαια αλληλεγγύη έχουμε και από τους συναδέλφους στην Θεσσαλονίκη!

Αυτά τα ευχάριστα του στίβου μας που έχουν την μεγαλύτερη αξία..από τις νίκες..

Καλή συνέχεια σε όλους τους φίλοι μου με αγάπη και αλληλεγγύη.

 

Ο Χρ. Λιτσαρδόπουλος με το κύπελλο του Πανελληνιονίκη στην Πάτρα, μαζί με τον προπονητή των τεράστιων επιτυχιών Π. Σκορδίλη ΦΩΤΟ@Π. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια