Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έναρξη συνεργασίας με τον Ι. Σφακιανάκη ο Αστέρας Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
16 Φεβρουαρίου 2022 / 15:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Γιάννη Σφακιανάκη στο τιμόνι του θα συνεχίσει την πορεία του ο Αστέρας Πετριτή και θα προσπαθήσει να φτάσει στον τίτλο, μετά το διαζύγιο που επήλθε με τον Γιάννη Κουρή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Γιάννη Σφακιανάκη στο τιμόνι του θα συνεχίσει την πορεία του ο Αστέρας Πετριτή και θα προσπαθήσει να φτάσει στον τίτλο, μετά το διαζύγιο που επήλθε με τον Γιάννη Κουρή. Το βράδυ της Τρίτης ο Ι. Σφακιανάκης συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Αστέρας και έδωσαν τα χέρια, με την ομάδα στην συνέχεια να ανακοινώνει τη συνεργασία.

Το δελτίο τύπου  

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Ο Αθηναίος τεχνικός έχει μεταξύ άλλων αναλάβει τα ηνία της ΑΕ Λευκίμμης και του Κρόνου Αργυράδων. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει στο λιμάνι και του εύχεται μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες»!

Το απόγευμα της Τετάρτης 16/2 προγραμματίστηκε η γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και η πρώτη προπόνηση. Πρέπει να τονίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Α. Μαρουλάκης που ήταν παίκτης του ΠΑΟ Σφακιανάκης και στο προπονητικό τιμ της ομάδας, πήγε σαν παίκτης και γυμναστής στον Αστέρα, με τον Ι. Σφακιανάκη να βρίσκονται πάλι με τους ίδιους ρόλους στην ομάδα του λιμανιού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια