Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός κυπέλλου ο Αστέρας έχασε στην παράταση 2-3 από ΑΟ Χανιώτη

Αστέρας Πετριτή
04 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Αστέρας Πετριτή δεν μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού έχασε από τον ΑΟ Χανιώτη (κυπελλούχο Χαλκιδικής) με 2-3 στην παράταση, ο κανονικός αγώνας τελείωσε 1-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή δεν μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού έχασε από τον ΑΟ Χανιώτη (κυπελλούχο Χαλκιδικής) με 2-3 στην παράταση, ο κανονικός αγώνας τελείωσε 1-1. Μια ήττα και ένας αποκλεισμός σίγουρα πειράζουν, αλλά ο Αστέρας που στόχο έχει το πρωτάθλημα, στρέφει εκί την προσοχή του αφού την επόμενη Κυριακή έχουμε πρεμιέρα και θα αντιμετωπίσει εντός ε΄δρας τον Θεσπρωτό.

Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά ματς στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (Sfakianakis FC) στο Κανόνι, οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, φάνηκε αυτό στο γήπεδο, ο Αστέρας προηγήθηκε στο 27΄ με μακρινό σουτ του Μεντή και έδειχνε ότι έλεγχε το ματς και δεν θα έχανε τν πρόκριση. Λίγες οι καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τον Αστέρα να ελέγχει το παιγνίδι, παρά την προσπάθεια στο Β΄μέρος των φιλοξενούμενων να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση. Μάλιστα η κερκυραϊκή ομάδα στο 87΄ άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Κοιλιάρα από καλή θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ένα λάθος της άμυνας έδωσε την δυνατότητα στον Κουτσικοβαγγέλη να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Ο Ισπανός Σ. Φουέντες που είχε μπει αλλαγή, έκανε τη ζημιά στον Αστέρα, στο 99΄ με πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά και στο 105΄ με έξοχη ατομική προσπάθεια ανέβασε το σκορ στο 1-3. Η ομάδα του Πετριτή προσπάθησε στη συνέχεια, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 120΄ με κεφαλιά του Γεωργακόπουλου.

Διαιτητές: Τζιόβας, Αγγελής, Ευαγγέλου (ΕΠΣΗ)

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Θεοδωρόπουλος, Γωγουβίτης, Μεντής, Γαρδικιώτης, Κοντομίχης, Ρουμελιώτης, Κρητικός, Θηραίος, Κοιλιάρας, Στεργίου, Γεωργακόπουλος (έπαιξαν και οι Βλάχος Κ., Στεργίου Κ., Γκασίδης, Σούκερας, Λέσσης Π.).

ΑΟ Χανιώτης Καστοριά (Π. Διλμπέρης): Γκάρας, Λίπτζης, Αναγνώστου, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Καραγιάννης, Τοπούζης, Αθανασιάδης, Θωμαΐδης, Τότσκα, Πάγιος (έπαιξαν και οι Μουζιάκας, Φουέντες, Κουτσούλης, Τσινικάλης).

 

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια