Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγγαρεία για την Αναγέννηση στα Γιάννενα με Θύελλα Ελεούσας

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ
31 Μαΐου 2024 / 14:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Φινάλε στα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ την Κυριακή 2 Ιουνίου, με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας, Αναγέννηση Περιβολίου να ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Ελεούσας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φινάλε στα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ την Κυριακή 2 Ιουνίου, με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας, Αναγέννηση Περιβολίου να ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Ελεούσας.

Η ομάδα του νησιού μας έχει βγει εκτός διεκδίκησης ανόδου, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αμβρακικό, ο οποίος είναι η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει την άνοδό του, ενώ μάχη δίνεται από τρεις για δυο ακόμα θέσεις που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική. Θύελλα Ελεούσας, Παναγρινιακός και Άρης Φιλιατών παίζουν την άνοδο στο τελευταίο ματς, με τις δυο πρώτες ομάδες να είναι φαβορί να ανέβουν, αλλά χρειάζονται μόνο νίκες. Αν μια από τις δυο δεν κερδίσει και η ομάδα των Φιλιατών πάρει τους βαθμούς κόντρα στην ΑΕ Γραμμοχωρίων, τότε και σε ισοβαθμία θα πάρει την άνοδο.

 Για την Αναγέννηση να πούμε ότι είναι ένα ματς αδιάφορο, απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη και την άνοδο, δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα του Περιβολίου, αλλά είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση αφού είναι εκτός στόχων, πάει στα Γιάννενα, κυρίως για να αποφύγει τις συνέπειες μην καθόδου.

Το παιγνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητής ορίστηκε ο Λ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Α. Γκόγκο και Γ. Μητρόπουλος, όλοι της ΕΠΣ Ημαθίας.

 

Επόμενη (7η αγων.)

Κυριακή 2 Ιουνίου 17.00

Θύελλα Ελεούσας - Αναγέννηση Περιβολίου

Ανέζα Άρτας – Παναγρινιακός

Άρης Φιλιατών - AE Γραμμοχωρίων

Ρεπό ο Αμβρακικός Βόνιτσας

 

Βαθμολογία

Ομάδες                                τερμ.     βαθ.

Αμβρακικός Βόνιτσας    18-6       13

Θύελλα Ελεούσας           11-5       11

Παναγρινιακός                 10-9       10

……………………………………………………..

Άρης Φιλιατών                 12-5       9                         

Αναγέννηση Περιβ.        9-10       6

Ανέζα Άρτας                      4-15       3

ΑΕ Γραμμοχωρίων           5-20       0

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια